Telephone 00800-11211200*

E-mail info@hotel.de

* Can be contacted from many countries free of charge - for more information please click here.
2016/06/06
HOTEL INFO Check: The where and why of rising contentment among hotel guests
2016/05/02
Tourists benefit from reduced hotel room rates and the weak pound
2016/04/13
Star Location Competition 2016: The city in UK with the most ‘star‘ quality
2016/04/04
Manchester and Edinburgh are friendlier than London, according to a HOTEL INFO analysis
2003
星による評価はホテル側の自己評価に基づいており、HOTEL INFO および HOTEL INFO のお客さまの宿泊体験も自己評価に基づいています。 詳しくは、契約条件および FAQ を参照してください。