Robinson Club Schweizerhof (Full Board)
Vulpera
7552 Vulpera
Otel tanıtımı:
128 odalı 4 yıldızlı otel, yüksek beklentilere hitap eden bir konaklama seçeneği oluşturuyor. Otel merkezden hiç de uzak değil (yaklaşık 2,0 km). Golf sahası yürüme mesafesinde ve yalnızca 0,1 km uzakta. Resepsiyonda 24 saat personel bulunuyor ve uyandırma servisi de veriliyor. Çocuklar ağırlanıyor! Bir oyun parkı var ve tabii ki istek üzerine odanıza bir çocuk yatağı da koyuyoruz (lütfen rezervasyon yaptırırken belirtin). İnternete odanızdan ve otelin toplu kullanım alanlarında girebilirsiniz (WLAN). Otelin ücretsiz park yerleri bulunmaktadır. Otelin Wellness seçenekleri dinlenmek isteyen konukları için heyecan verici - ayrıca bir de bornoz ödünç alabiliyorsunuz. Bir çalışma masası, bir kasa ve bir saç kurutma makinesinin yanı sıra bir radyo, her odada standart olarak bulunuyor. Odalarda televizyon ve telefon mevcut. Kaldığınız süre boyunca doldurulmuş olan minibardan faydalanabilirsiniz. Sigara içmeyenlere özel sigara içilmeyen odalar bulunuyor. Rahatlamak ve dinlenmek için yüzme havuzundan (kapalı) ve spor salonundan yararlanabilirsiniz. Otelde güzellik bakımı olanaklarından yararlanabilirsiniz. Otelin açık havuzunda favori sizsiniz: dayanıklılığınızı kanıtlayın ve su sayesinde zinde kalın! Yakın çevreyi daha iyi tanımak için otelin kiralık bisikletlerini kullanabilirsiniz. Kendinize bir iyilik yapın: otelde yaptıracağınız bir masajla baştan ayağa rahatlayabilirsiniz. Restoran şefi sizi ağırlamaktan mutluluk duyar (vejetaryenler ve diyabet hastalarına özel yemekler de mevcut). Otelin diğer konuklarıyla birlikte akşamı barın rahatlığında bitirin.
Otele ait orijinal tarif >>Otele ait orijinal tarif:
"ROBINSON Club Schweizerhof is situated at the spa ""Bad Tarasp-Vulpera"" (1.300 m above sea level), about 60 km from St. Moritz and 2 km from Bad Scuol.Full board. Varied buffets, speciality restaurant ""Stüva"". Offered beverages (wine, beer, juices, coffee) in the buffet area during breakfast, lunch and dinner are free.
Professional shows in the club theatre, dancing in the NITE CLUB, games, sports competitions.indoor swimming pool, small children’s pool, three indoor tennis courts.WellFit®: aerobics, gymnastics, Step aerobics, relaxing programs, different saunas, massage (extra charge), fitness room, table tennis. Bad Scuol offers a Roman Bath with saunas, solarium and a nice in- and outdoor pool area.
Winter: alpine skiing, snowboarding Summer: open-air swimming pool, golf, ROBINSON Golf school, four tennis sand courts, biking, volleyball, archery, hiking, river rafting, paragliding.Best for Families."
Copyright (c) 2001-2009 hotel.info GmbH Tüm hakları saklıdır. Adı geçen markaların mülkiyeti sahiplerine aittir. Bu web sayfasını kullanarak hotel.info Genel Çalışma Şartları'nı kabul etmiş oluyorsunuz. hotel.info GmbH, sayfasından link verdiği internet sitelerinin içeriği konusunda sorumluluk kabul etmez. Künye