Paguera Beach Hotel
Calle Eucalipto, 11
07160 Peguera (Paguera)
Otel tanıtımı:
91 adet konforlu bir şekilde döşenmiş odası olan otel, 4 yıldızlı otel olarak sınıflandırılmıştır. Otobana yakınlığı sayesinde (0,8 km) araçla ulaşım çok kolay sağlanmaktadır. Güleryüzlü otel personeli size memnuniyetle oda servisi ve uyandırma hizmeti sunmaktadır. İnternete odanızdan ve otelin toplu kullanım alanlarında girebilirsiniz (WLAN). Otelde konakladığınız sürece otelden bir araba kiralayabilirsiniz. Sıcakkanlı resepsiyon ekibi 24 saat hizmetinizde ve isteklerinizi karşılamaya hazır. Otelin ücretsiz otoparkına otomobilinizi park edebilirsiniz. Elbette bir çalışma masası, bir kasa ve bir saç kurutma makinesinin yanı sıra bir radyo oda donanımının bir parçası. Odanızın donanımları arasında TV, telefon ve su ısıtıcısı bulunuyor. Sigara içilmeyen oda ve/veya çocuk yatağı istiyorsanız, lütfen bunu rezervasyon yaptırırken belirtiniz. Odalarda klima vardır. Otele ait açık yüzme havuzu size gerekli sportif olanakları sunuyor. Otel restoranında sunulan yemeklerin ve barda içilecek bir içkinin tadını çıkarın. Küçük atıştırmalar için bir Cafe/Bistro hizmetinizdedir. Otelde açık havada oturma imkanı olan rahat bir şarap ve bira salonu bulabilirsiniz.
Otele ait orijinal tarif >>Otele ait orijinal tarif:
Business hours of reception: 24 hours
The Paguera Beach Hotel is located in the centre of Paguera and boasts a very quiet setting. The boulevard, bursting with shops, restaurants and bars, is only 100 m away, the beach is at a distance of 120 m. Due to this privileged location you can reach all your destinations in Paguera on foot and yet stay in the hotel proximity. The capital of Palma is 20 km away and the airport is 30 km from the hotel. Due to the good access to public transport you can reach both places within a very short time.
Our rooms feature completely equipped bathroom with shower, bathtub, toilet and hair dryer. Each room additionally comes with balcony, offering fantastic views of the sea, the pool or the garden. Further amenities include a small kitchen with facilities, refrigerator and air condition.
In the morning we serve a copious breakfast buffet in our private restaurant, ensuring you a good start to the day. Dinner is also offered in buffet form and comprises show cooking.
Otel hakkında diğer bilgiler:
Ebeveynlerin çift kişilik odasında (iki kişi tam ücret ödediğinde) 6 yaşına kadar (dahil) en fazla 1 çocuk için ücretsiz konaklama mümkündür. Diğer sorularınız için bizimle bağlantı kurabilirsiniz.
Mesafe bilgileri (km)
Havaalanı (Son San Juan):
Kongre merkezi (Auditorium):
Şehir merkezi:
Sahil (deniz):
Copyright (c) 2001-2009 hotel.info GmbH Tüm hakları saklıdır. Adı geçen markaların mülkiyeti sahiplerine aittir. Bu web sayfasını kullanarak hotel.info Genel Çalışma Şartları'nı kabul etmiş oluyorsunuz. hotel.info GmbH, sayfasından link verdiği internet sitelerinin içeriği konusunda sorumluluk kabul etmez. Künye