HOTEL DE GmbH - Logo  
 
 
   

Condicions generals

L’empresa hotel.de AG gestiona un servei internacional de reserves hoteleres a través de www.hotel.de, www.hotel.info i totes les pàgines web associades relacionades. hotel.info HI GmbH, hotel.info reservas hoteleras S.L., hotel.info hotel booking Ltd., hotel.info Italia S.r.l., hotel.info France S.A.R.L., hotel.info Pte. Ltd. i hotel.info reservas hoteleiras Ltda. són filials d’hotel.de AG. Les següents condicions de participació d'hotel.de AG, a partir d'ara anomenat «intermediari», són vàlides per a totes les adreces i empreses filials.

1.  Validesa
  Aquestes Condicions generals són vàlides tant per a totes les sol·licituds de reserva sense compromís com per a les reserves vinculants de pernoctacions o reunions a través dels sistemes de reserva internacional de l'intermediari. La gestió de serveis de viatge individuals que pots reservar com a client a través dels llocs web d'Internet de l'intermediari es produeix en cas necessari a través dels sistemes de reserves online gestionats pels afiliats de l'intermediari («l'explotador del sistema de reserves»).

2.  Contingut del servei

  El contingut del servei consisteix en la gestió i el tancament d'un contracte d'allotjament, de viatge o de reunions que entra en vigor directament entre el client i l'hotel escollit en fer una reserva. El pagament del preu confirmat es realitza directament a l'hotel. Tots els drets i obligacions inclosos al contracte d'allotjament, de viatge o de reunions són vàlids immediatament i exclusiva entre la persona que realitza la reserva i l'hotel que ha escollit. No existeix cap relació contractual d'allotjament entre el client que realitza la reserva i l'intermediari.

  L'intermediari i, si cal, l'explotador del sistema de reserves t'informaran al lloc web de l'intermediari sobre una selecció de serveis de viatge. Si vols reservar un servei de viatge, l'intermediari o l'explotador del sistema de reserves es faran càrrec de la teva petició de reserva. Si l'intermediari o l'explotador del sistema de reserves saben que el servei de viatge reservat està disponible faran la reserva al proveïdor i et transmetran la confirmació de la reserva. En cas contrari, l'intermediari o l'explotador del sistema de reserves comunicaran la teva petició de reserva al proveïdor corresponent així com la resposta del proveïdor.

  El proveïdor dels serveis de viatge («proveïdor») no és l'explotador del sistema de reserves ni l'intermediari, sinó l'explotador de l'hotel.
  En cas que reservis diversos serveis de viatge a través de les pàgines d'Internet de l'intermediari, la selecció i recopilació dels serveis de viatge individuals no es realitza a través de l'explotador del sistema de reserves, sinó que has d'assumir-ne la responsabilitat personalment.

  En seleccionar els serveis de viatge individuals proposats pel sistema de reserves, es tindran en compte, sempre que sigui possible, les condicions que hagis indicat (p. ex., localitat, destinació, preu, dates, categoria). Malgrat això, cal entendre que la selecció proposada pel sistema de reserves no exclou l'existència d'altres serveis de viatge diferents o millors, que puguin satisfer els teus desitjos o condicions.


3. Contracte entre el client i el proveïdor del servei de viatge

  Gràcies a l'ús del sistema de reserves es du a terme un contracte d'allotjament («el contracte») entre el client i el proveïdor del servei de viatge corresponent.

  El contracte es tanca de manera vinculant en acabar amb èxit el procés de reserva online.

  L'explotador del sistema de reserves i l'intermediari comuniquen, únicament com a simples missatgers, les declaracions entre tu i el proveïdor. L'explotador del sistema de reserves i l'intermediari intervenen entre tu i el proveïdor com a tercera part independent, i no com a afiliats, fiduciaris, gestors de reserves ni subcontractistes teus o del proveïdor. L'explotador del sistema de reserves i l'intermediari no són responsables de la realització del contracte.


4.  Contingut de la reserva
  4.1  Reserves estàndard del hotels
  L'hotel manté la reserva estàndard en principi fins les 18:00 hores (hora local) Si no s'arriba abans de les 18.00 hores (hora local) pot existir una taxa addicional, en aquest cas has de tenir en compte les indicacions de l'hotel corresponent en reservar a la finestra de diàleg. Conseqüentment, ja no existeix el dret d'allotjament. En cas que l'arribada no es produeixi abans de les 18.00 hores (hora local), el viatger haurà de posar-se en contacte directament amb l'hotel i informar-lo sobre l'hora d'arribada prevista. Ocasionalment, també s'oferiran reserves no estàndard. El dia d'arribada, l'explotador de l'hotel mantindrà aquí les habitacions reservades lliures fins a una hora determinada. A partir d'aquesta hora, si no has acordat una hora d'arribada posterior directament amb l'explotador de l'hotel, perdràs el teu dret sobre l'habitació reservada. Tingues en compte les condicions de reserva detallades de l'hotel indicades a la pàgina de reserva, així com a la confirmació per escrit de la reserva. Les reserves que es garanteixin mitjançant les dades d'una targeta de crèdit s'han de mantenir tota la nit.

  4.2  Compromís de les teves reserves, modificacions i anul·lacions
  D'acord amb les condicions del proveïdor, un cop realitzada la reserva estaràs obligat a pagar el preu acordat pel servei de viatge (o una part de l'import) si no l'anul·les a temps o en cas de no haver reclamat el servei de viatge sense anul·lació. Si s'anul·lés la reserva posteriorment o no s'arribés a anul·lar, l'hotel pot facturar el preu total del viatge segons el país de destinació de conformitat amb la llei amb deducció de les impenses economitzades.

  Les condicions de cancel·lació detallades que hauràs d'acceptar s'esmenten per separat a la pàgina de reserva.

  Les anul·lacions s'han de realitzar mitjançant el sistema de l'intermediari online o a través del Centre d'Atenció de l'intermediari amb el codi d'anul·lació. En cas d'una anul·lació directament a l'hotel, l'intermediari no pot proporcionar informació sobre possibles inexactituds quant a l'hora de l'anul·lació o l'estat de l'anul·lació per part dels clients que fan la reserva.

  Els preus especials que estiguin vinculats a una estada mínima només els pot atorgar l'hotel per tota la durada de l'estada. En cas que el client abandoni l'hotel abans de temps, l'hotel podrà cobrar-li un preu més alt corresponent a una estada reduïda.

  Si el client desitja modificar una reserva ja feta (l’anomenat canvi de reserva) i es posa en contacte amb l'intermediari per e-mail o per telèfon, hotel.de autoritza a desar les dades personals del client per dur a terme el canvi de reserva. El dret del client a eliminar les seves dades segons les disposicions de protecció de dades d'hotelinfo roman intacte. Quan es redueix la durada de l'estada considerant la reserva vigent, l'hotel es reserva el dret a adaptar el preu per pernoctació que correspon a la durada de l'estada reduïda.

  L'intermediari es reserva el dret d'anul·lar les reserves amb dades incompletes, dubtoses o clarament falses de la persona que realitza la reserva, o de la persona que viatjarà, sense consultar el client de la reserva. Aquest dret existeix també per a les reserves de persones o registres que en el passat hagin cridat l'atenció amb freqüència pels «no show» (no aparició sense anul·lació) o per factures d'hotel no pagades o no pagades totalment. En cap dels dos casos existeix el dret a modificar la reserva.

  L'intermediari recomana la contractació d'assegurances de viatge adequades, especialment una assegurança d'anul·lació del viatge i/o assegurança de viatge de substitució.

  4.3  Pagament amb targeta de crèdit
  Durant el procés de reserva hauràs d'indicar amb freqüència el número i el període de validesa de la targeta de crèdit. Aquesta informació es transmetrà al proveïdor del servei de viatge corresponent i es verificarà abans de confirmar la reserva.

  La teva targeta de crèdit garanteix al proveïdor el pagament de totes les despeses derivades del servei de viatge reservat. El proveïdor del servei de viatge descomptarà directament les despeses de la teva targeta de crèdit a l'hotel. Allà hauràs de presentar la teva targeta al proveïdor. El moment de la liquidació es regeix segons les condicions del proveïdor.

  En alguns casos s'indiquen els preus de pernoctacions especials que només s'atorguen amb pagament per avançat. Això s'indica explícitament a la pàgina de reserva. En aquests casos, manifestes estar d'acord en que es carregui immediatament a la teva targeta de crèdit el preu total indicat a la pàgina de reserva amb impostos i taxes inclosos. Es pot cobrar una taxa per modificacions posteriors de la reserva.

  L'ús d'aquest sistema de reserva és gratuït.

  Quan s'exigeix una targeta de crèdit per a la reserva, no es pot fer servir el sistema de reserves de l'explotador del sistema de reserves a través de l'intermediari sense una targeta de crèdit vàlida.

  4.4 Categories d'hotels i informació sobre l'hotel/el viatge
  La classificació en categories dels hotels disponibles equival a l'ús internacional o nacional habitual i ofereix una indicació no vinculant sobre l'estàndard i l'equipament de l'hotel. Es basa únicament en l'estimació pròpia de cada hotel i l'intermediari no la verifica. La resta d'informació sobre l'hotel i la descripció de les habitacions també es basen en les dades de l'explotador de l'hotel. L'intermediari no exerceix cap influència sobre les dades i no es fa responsable de la seva exactitud ni integritat.

  4.5  Preus d'habitacions convinguts contractualment
  Tots els preus són els preus actuals més econòmics del dia que s'indiquen en el nom de l'hotel corresponent, i són vigents per a totes les reserves dutes a terme a través del sistema internacional de reserves de l'intermediari.

  Les reserves es realitzen al millor preu i el més econòmic del dia de l'intermediari, que ha estat lliurat i comunicat directament per l'hotel corresponent per a la data de viatge. En reservar es consideren automàticament els preus disponibles de l'intermediari que inclouen preus d'última hora, de temporada, de cap de setmana o bé preus de promocions particulars.

  El preu el comunica l'hotel i inclou els impostos i taxes corresponents. Sempre que s'indiquin els impostos i les taxes, es tracta d'impostos i taxes inclosos en el preu. No es pot indicar de manera vinculant l'import dels impostos indicats perquè estan subjectes a modificacions permanents. Per a determinades destinacions poden ser necessàries informacions addicionals lligades al lloc com, per exemple, taxa de balneari, taxa de la ciutat. Els preus d'hotel esmentats són vàlids per una habitació i una nit, sense serveis addicionals. Els serveis addicionals que s'ofereixen depenen de cada hotel. L'esmorzar només estarà inclòs en el preu de l'habitació si s'indica per separat en la descripció de l'hotel. Els preus en altres monedes poden estar subjectes a les fluctuacions del tipus de canvi i es mostren sense garanties i amb una funció exclusivament orientadora. El contracte d'allotjament i la liquidació es duen a terme directament amb l'hotel.

  En el cas dels preus ratllats, es tracta de preus reals per la mateixa categoria d'habitació, que s'ofereixen en un període comprès entre 30 dies abans fins a 30 dies després del període d'estada planificat.

  4.6  Reglaments sobre passaport, visat, duana, divises i salut del servei de viatge
  L'intermediari ofereix només serveis de viatge individuals i no està informat sobre els detalls del teu viatge ni sobre la teva situació personal (per exemple, la nacionalitat). Per aquest motiu, l'intermediari no pot fixar els reglaments sobre passaport, visat, duana, divises ni salut i ets el responsable del compliment de tots els reglaments que calgui respectar.

  4.7  Recopilació de reserves individuals iguals
  Si es realitza una reserva de grup mitjançant reserves individuals consecutives o paral·leles per part d'un client o un grup de clients, l'hotel o l'intermediari tenen dret a recopilar les reserves individuals en una única reserva de grup i a modificar les condicions de reserva i anul·lació. Si la persona que realitza la reserva no accepta les noves condicions, l'hotel o l'intermediari podran anul·lar les reserves. Pots traspassar a una altra persona el teu dret al servei de viatge reservat només amb l'aprovació explícita del proveïdor. En cas que manqui informació o que la informació de la/les persona/es que viatja/viatgen sigui dubtosa, l'intermediari es reserva el dret d'anul·lar les reserves sense consultar a la persona que ha fet la reserva.

  4.8  Petició, reserva i anul·lació d'una reunió
  Si es demana a través de la pàgina de reunions, els hotels seleccionats informen per e-mail sobre la petició del client. Els hotels envien als clients les ofertes corresponents a través de la pàgina de reunions. Si l'oferta d'un hotel es reserva a través de les pàgines de l'intermediari, en acabar la reserva es tanca un contracte vinculant entre el client i l'hotel. En cas d'anul·lació, a més de l'intermediari, el client ha d'informar també a l'hotel. L'intermediari pot anul·lar una reserva d'una reunió exclusivament online a través de la zona de reunions o per escrit. Un cop finalitzat l'acte, l'intermediari sol·licita a l'hotel una còpia de la factura de la reunió per tal d'avaluar els serveis que s'han fet servir realment i presentar-los estadísticament.

  4.9  Reserves mitjançant programes de bonificació
  L'intermediari també ofereix la possibilitat de realitzar reserves mitjançant programes de bonificació d'afiliats de renom. En aquest cas, la reserva d'hotel ha de dur-se a terme exclusivament a través de l'enllaç integrat a la pàgina web de l'afiliat. Es produeix un reembors aprox. 6 setmanes després del final del mes en què s'ha produït la sortida de l'hotel. L'import del reemborsament s'ha de consultar a l'afiliat corresponent. Queden excloses del reemborsament de bonificació les reserves dels hotels de la cadena Marriott. En cas d'una reserva duta a terme a través del programa de bonificació, el membre, com a persona que reserva, ha de coincidir amb la persona que viatja. El reemborsament es concedeix al membre del programa de bonificació i un acompanyant. Per les reserves dels participants del programa de bonificació a través del Centre d'Atenció al Client de l'intermediari no es pot pagar amb cap gratificació. És poc probable una combinació de diferents models de descomptes.

  4.10  Consultes telefòniques al Centre d'Atenció al Client de l'intermediari
  Per reservar per telèfon a través del Centre d'Atenció al Client cal estar registrat. Per això, cal indicar les dades personals com el nom, l'adreça, l'adreça d'e-mail o el número de fax, així com el compte bancari o les dades de la targeta de crèdit sempre que calgui per dur a terme la reserva.

  Mitjançant el registre telefònic a través del Centre d'Atenció al Client de l'intermediari, el client accepta les condicions generals d'hotel.de.

  Per poder realitzar reserves, anul·lacions o modificacions de les dades, es comprovarà la identitat del client mitjançant la consulta de dades rellevants. Per això caldrà el número de client corresponent, així com, en cas d'una anul·lació, el codi d'anul·lació. L'intermediari es reserva el dret de rebutjar les reserves, anul·lacions o modificacions de dades en cas d'una identificació insuficient per escrit o oralment. No és permesa la realització de reserves, anul·lacions o modificacions de dades en nom d'una tercera persona.

  Abans del tancament d'una reserva, anul·lació o modificació de dades per telèfon es tornen a comprovar oralment les dades. Aquesta comprovació de dades, així com la reserva, anul·lació o modificació de dades resultants són vinculants per als clients i es reconeixen amb la realització de la comprovació oral de les dades.

  L'intermediari pot realitzar, en cas de disponibilitat, reserves úniques fora del sistema a la pàgina de l'hotel. D'aquesta manera s'informa al client de forma especial i el client es manifesta d'acord en el fet que la reserva vinculant per als clients no té validesa fins que no s'obté, a través de l'hotel, una nova confirmació per escrit i es poden acceptar modificacions. Això no afecta les reserves de grup dutes a terme a través del Centre d'Atenció al Client.

5.  Valoració dels clients

  El client té la possibilitat d'emetre una valoració de l'hotel després de tornar del viatge que ha reservat. El client pot comentar la qualitat de les habitacions, el nivell de soroll, la neteja, el tracte i la competència del personal, la relació qualitat-preu, la gastronomia, l'oferta d'esport/wellness. Aquesta valoració només es pot editar durant els 3 dies posteriors a la primera introducció. L'intermediari es reserva el dret d'esborrar valoracions sense donar-ne els motius.

6.  Altres

  6.1 Transmissió de dades
  Totes les dades s'han classificat amb la màxima cura. Per això, no s'assumeix la responsabilitat per possibles errors respecte al registre de dades, ni de la transmissió de dades.

  6.2  Informació sobre els drets d'anul·lació
  El registre amb l'intermediari pot ser anul·lat per escrit per part del client en qualsevol moment. L'intermediari també està autoritzat a anul·lar el registre d'un client per motius justificats. L'intermediari es reserva, a més, el dret de desactivar els comptes dels clients amb dades incompletes, dubtoses o clarament falses sense consultar el client. Aquest dret existeix també quan el client ha cridat l'atenció sovint en el passat, p. ex., per reserves sense arribada i sense anul·lació freqüents o factures no pagades.


7.  Informació sobre protecció de dades
8.  Exclusió de la garantia

  El sistema de reserva gestionat per l'intermediari o l'explotador del sistema de reserves és un servei gratuït. Per aquest motiu, l'intermediari o l'explotador del sistema de reserves no es fa càrrec de la garantia de funcionament ni ús del sistema de reserves, especialment pel que fa als següents punts:

  • De la disponibilitat del sistema de reserves i de la possibilitat de poder reservar serveis de viatge a través del sistema de reserves.
  • Del compliment correcte del contracte existent entre tu i un proveïdor de serveis de viatge, fins i tot quan el contracte s'hagués signat amb ajuda del sistema de reserves gestionat per l'intermediari o l'explotador del sistema de reserves.
  • De la possibilitat de poder modificar o anul·lar un contracte signat amb ajuda del sistema de reserves o qualsevol altre.
  • De l'exactitud i integritat de les descripcions dels serveis de viatge continguts al sistema de reserves.

9.  Limitació de responsabilitat
  9.1
  La responsabilitat de l'intermediari o de l'explotador del sistema de reserves per tots els danys, independentment del fonament jurídic, inclosa l'acció no autoritzada, obligació quasicontractual, contracte o garantia, queda exclosa, sempre que els danys (i) no hagin estat causats per una violació culposa de les obligacions contractuals essencials per part de l'intermediari o l'explotador del sistema de reserves de manera que posi en perill l'efecte del contracte, o (ii) per negligència greu o dol per part de l'intermediari o de l'explotador del sistema de reserves en el compliment o la conveniència de la prestació de serveis.

  9.2
  En cas que l'intermediari o l'explotador del sistema de reserves sigui responsable segons el punt 9.1(i) de la violació culposa d'obligacions contractuals essencials, sense que s'hagi produït negligència greu o dol, tota la responsabilitat de l'intermediari o de l'explotador del sistema de reserves es limitarà als danys i al seu abast que l'intermediari o l'explotador del sistema de reserves podria haver previst normalment en funció de les condicions conegudes en el moment de formalitzar-se el contracte. En el cas d'aquest punt 9.1(ii). no existeix cap responsabilitat de l'intermediari o de l'explotador del sistema de reserves per danys directes, conseqüències de deficiències o beneficis perduts.

  9.3
  Si l'intermediari o l'explotador del sistema de reserves és responsable segons el punt 9.1(ii) de negligència greu o dol dels empleats o encarregats que no siguin òrgans o directius de l'intermediari o de l'explotador del sistema de reserves, tota la responsabilitat de l'intermediari o de l'explotador del sistema de reserves es limitarà als danys i al seu abast que l'intermediari o l'explotador del sistema de reserves podrien haver previst en funció de les condicions conegudes per ell en el moment de formalitzar-se el contracte. En el cas d'aquest punt 9.3. no existeix cap responsabilitat de l'intermediari o de l'explotador del sistema de reserves per danys directes, conseqüències de deficiències o beneficis perduts.

  9.4
  En el cas dels punts 9.2. i 9.3. la responsabilitat total de l'intermediari o de l'explotador del sistema de reserves es limita a 50.000 EUR. Tota la responsabilitat per danys patrimonials nets (a diferència de danys personals o materials) en aquest cas es limita al valor de la prestació de serveis. Els drets d'indemnització per danys i perjudicis prescriuen com a màxim un any després del moment en què hagis experimentat l'esdeveniment que t'hagi perjudicat. Això no és vàlid per a drets d'accions no permeses.

  9.5
  L'exclusió o limitació de la responsabilitat d'indemnització per danys segons les actuals disposicions també s'aplica a qualsevol dret contra treballadors o comissionats de l'intermediari o de l'explotador del sistema de reserves.


10.  Copyright

  La part del sistema de reserves gestionada per l'intermediari i, si cal, l'explotador del sistema de reserves es sotmet als drets d'autor i altres drets de propietat industrial. L'ús de les pàgines web de l'intermediari i, si cal, del sistema de reserves gestionat per l'explotador del sistema de reserves i el material allà desat només es permet per grealitzar reserves a través de l'intermediari o, si cal, de l'explotador del sistema de reserves.

11.  Dret aplicable

  Aquestes condicions i els contractes basats en elles entre el client final i l'intermediari estan subjectes a la Llei de la República Federal d'Alemanya amb exclusió de la Convenció de les Nacions Unides sobre els Contractes de Compravenda Internacional de Mercaderies.

12.  Tribunal competent

  El tribunal competent per a comerciants segons el HGB (Codi mercantil alemany) es Nürnberg, Alemanya. Per als consumidors segons el § 13 del BGB (Codi civil alemany) és el tribunal competent que correspongui.


ICP-Licence: 沪ICP备10026152号