Tietoa meistä

Yhteystiedot


Puhelin 00800-112 112 00*

Sähköposti info@hotel.info

* Maksuton useissa maissa. Katso lisätietoja ja yksityiskohtaiset yhteystiedot napsauttamalla tätä .
Linkit

Autonvuokraus tai matkaopas...

...pelkkään hotellivaraukseen sisältyy harvoin matkasuunnitelmaa. Jotta vuokra-auton ja muiden palveluiden etsiminen olisi helpompaa, tällä sivulla esitellään luotettavia kumppaneitamme.

Sixt – worldclass mobility

Sixt-autovuokraamo on yksi johtavista autovuokraamoista Euroopassa, ja sillä on yli 3 500 toimipistettä yli 95 eri maassa. Löydä tarpeitasi vastaava ajoneuvo, oli se sitten kaupunkiauto, käytännöllinen farmari, katumaasturi tai urheiluauto. Sixt tarjoaa maailman suurimman Mercedes- ja BMW-valikoiman ja uusimmat mallit kaikista luokista. Sixtiltä saat korkealaatuista palvelua, ja asiointi hoituu nopeasti paikan päällä.

Siirry osoitteeseen www.sixt.de


11 88 0 - Puhelintiedot ja online-puhelinluettelo ja -liikehakemisto

"Apu löytyy täältä!" 11880.com-sivusto on maksuton online-puhelinluettelo ja -liikehakemisto. Sivusto on erittäin käyttäjäystävällinen: vain yhdellä napsautuksella saat ajantasaisia osoitetietoja, puhelinnumeroita ja monia muita tietoja yrityksistä ja yksityishenkilöistä Saksassa. Sivuston mottona on "Yksinkertainen etsintä ja tarkat löydöt!" Käytät sitten lankapuhelinta, internetiä tai matkapuhelinta: apu löytyy täältä...

Siirry osoitteeseen www.11880.com


Henkilökohtainen matkaopas Polyglottilta

Sivustossa inzumi.com voit laatia oman henkilökohtaisen matkaoppaasi, joka toimitetaan sinulle kätevästi kirjana kotiin. Yksinkertaisen laatimisprosessin avulla saat yksilöllisen ja korkeatasoisen matkaoppaan. Arvostetun Polyglottin sisällön ansiosta löydät hienoimmat nähtävyydet, hotellit, ravintolat ja elämysvinkit yli 100 suosituimmassa matkakohteessa ympäri maailman.

Siirry osoitteeseen www.inzumi.com


Varaa retkiä ja aktiviteetteja kaikkialla maailmassa

Haluaisitko matkallesi enemmän tekemistä? Voit etsiä ja varata jännittäviä elämyksiä kaikkialla maailmassa yli 2 000 retken ja aktiviteetin joukosta. GetYourGuide tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia elämyksiä yli 150 matkakohteessa aina Berliinin kiertoajeluista sukellusretkeen Maltalla. GetYourGuide tekee yhteistyötä suoraan valikoitujen paikallisten palveluntarjoajien kanssa ja takaa parhaat palvelut edullisimpaan hintaan.

Siirry osoitteeseen www.getyourguide.com

Tähtiluokitus perustuu hotellin omaan arvioon sekä HOTEL INFO:n ja HOTEL INFO:n asiakkaiden kokemuksiin. Lisätietoja löytyy käyttöehdoista.