Bemutatkozás

Kapcsolat


Telefon 00800-112 112 00*

E-mail info@hotel.info

* Számos országból ingyenesen elérhető, további információkért és részletes kapcsolattartói adatokért kérjük, kattintson ide.
Referenciák

Legyen szó akár autóbérlésről vagy útikönyvről ...

... a szálloda lefoglalásával az utazás megtervezése ritkán fejeződik be. A megfelelő bérelt autó és egyéb szolgáltatások felkutatásának megkönnyítése érdekében ezen az oldalon áttekintést talál megbízható partnereinkről.

Sixt – worldclass mobility

A Sixt rent a car, egyike Európa vezető autóbérléssel foglalkozó vállalkozásainak. Világszerte több mint 95 országban több mint 3500 állomást talál. Használja ki a minden igényt kielégítő, testre szabott mobilitás előnyeit legyen szó városi kisautóról, praktikus kombiról, szabadidő autóról vagy akár egy sportkocsiról. A Sixt világviszonylatban a legnagyobb Mercedes- és BMW-flottákat kínálja minden kategória legújabb modelljei mellett. A Sixt kiemelkedő minőségű szolgáltatási színvonalat képvisel, és a rá jellemző gyors, helyszíni lebonyolítás teszi különlegessé.

Tovább a www.sixt.de weboldalra


Routenet.nl - egy különleges útvonaltervező

Aki megadja a kiindulási és az érkezési címet a holland online útvonaltervezőn, a torlódásokról és útépítésekről nyújtott áttekintésnek köszönhetően mindig a legrövidebb vagy leggyorsabb útvonalat kapja meg. Az útvonaltervező feltünteti az út során érintett benzinkutakat, pihenőhelyeket és hoteleket, így Önnek gondtalan utazásban lehet része. Az oldal német, angol, francia és természetesen holland nyelven érhető el.

Tovább a www.routenet.nl oldalra


Foglaljon utazásokat és tevékenységeket világszerte

Szeretne többet kihozni utazásából? Találja meg és foglalja le az izgalmas élményeket a világ minden részéből összegyűjtött több mint 2000 utazás és tevékenység közül. A berlini városnézéstől a máltai búvárkodásig - a GetYourGuide egyedülálló élmények széles választékát kínálja több mint 150 úti cél helyszínén. A GetYourGuide közvetlenül működik együtt kiválasztott, helyi szolgáltatókkal, és így garantálja a legjobb szolgáltatást a lehető legalacsonyabb áron.

Tovább a www.getyourguide.com weboldalra


About CarTrawler

CarTrawler connects business and leisure customers and online travel retailers with more road and rail transport solutions than they will find anywhere else. Over 80 international airlines and 4,000 travel retailers around the world trust CarTrawler to provide their customers with real-time access to more than 1,500 leading and independent car rental agents, coach transfers, rail networks and chauffeur drive services at 30,000 locations in 174 countries. CarTrawler also owns and operates the Cabforce, Holiday Autos and Argus Car Hire brands. The company headquarters and Customer Centre of Excellence are located in Dublin, Ireland, with additional offices in Boston, London and Helsinki. CarTrawler is private equity backed by BC Partners and Insight Venture Partners.

Go to www.cartrawler.com


A csillagokat a szállodák saját értékelése és a HOTEL INFO valamint a HOTEL INFO vendégek tapasztalatai alapján ítélik meg. Részleteket az ÁSZF olvashat.