Bemutatkozás

Kapcsolat


Telefon 00800-112 112 00*

E-mail info@hotel.info

* Számos országból ingyenesen elérhető, további információkért és részletes kapcsolattartói adatokért kérjük, kattintson ide.
Referenciák

Legyen szó akár autóbérlésről vagy útikönyvről ...

... a szálloda lefoglalásával az utazás megtervezése ritkán fejeződik be. A megfelelő bérelt autó és egyéb szolgáltatások felkutatásának megkönnyítése érdekében ezen az oldalon áttekintést talál megbízható partnereinkről.

Sixt – worldclass mobility

A Sixt rent a car, egyike Európa vezető autóbérléssel foglalkozó vállalkozásainak. Világszerte több mint 95 országban több mint 3500 állomást talál. Használja ki a minden igényt kielégítő, testre szabott mobilitás előnyeit legyen szó városi kisautóról, praktikus kombiról, szabadidő autóról vagy akár egy sportkocsiról. A Sixt világviszonylatban a legnagyobb Mercedes- és BMW-flottákat kínálja minden kategória legújabb modelljei mellett. A Sixt kiemelkedő minőségű szolgáltatási színvonalat képvisel, és a rá jellemző gyors, helyszíni lebonyolítás teszi különlegessé.

Tovább a www.sixt.de weboldalra


Routenet.nl - egy különleges útvonaltervező

Aki megadja a kiindulási és az érkezési címet a holland online útvonaltervezőn, a torlódásokról és útépítésekről nyújtott áttekintésnek köszönhetően mindig a legrövidebb vagy leggyorsabb útvonalat kapja meg. Az útvonaltervező feltünteti az út során érintett benzinkutakat, pihenőhelyeket és hoteleket, így Önnek gondtalan utazásban lehet része. Az oldal német, angol, francia és természetesen holland nyelven érhető el.

Tovább a www.routenet.nl oldalra


11 88 0 - Telefonos felvilágosítás, illetve online telefonkönyv és szakmai telefonkönyv

„Itt segítségre talál!” A 11880.com weboldal egy ingyenes online telefonkönyv és szakmai telefonkönyv. Különösen felhasználóbarát és mindig naprakész. Egyetlen kattintással megtalálhatja cégek és magánszemélyek címét, hívószámát és számos további információt Németország-szerte. Hiszen a mottónk: Egyszerű keresés pontos találat! Mindegy, hogy vonalas hálózaton keresztül, internetről vagy mobilon: Itt segítségre talál...

Tovább a www.11880.com weboldalra


Az Ön személyes idegenvezetője powered by Polyglott

Az inzumi.com weboldalon elkészítheti saját útikönyvét, és azt könyv formájában kényelmesen házhoz szállíttathatja. Az egyszerű elkészítési folyamat garantálja a lehető legmagasabb szintű egyediséget, és a Polyglott elismerten magas színvonalú tartalmaival felfedezheti a legszebb látnivalókat, szállodákat, éttermeket és élményötleteket a világ több mint 100 legkedveltebb úti célként választott helyszínén.

Tovább a www.inzumi.com weboldalra


Foglaljon utazásokat és tevékenységeket világszerte

Szeretne többet kihozni utazásából? Találja meg és foglalja le az izgalmas élményeket a világ minden részéből összegyűjtött több mint 2000 utazás és tevékenység közül. A berlini városnézéstől a máltai búvárkodásig - a GetYourGuide egyedülálló élmények széles választékát kínálja több mint 150 úti cél helyszínén. A GetYourGuide közvetlenül működik együtt kiválasztott, helyi szolgáltatókkal, és így garantálja a legjobb szolgáltatást a lehető legalacsonyabb áron.

Tovább a www.getyourguide.com weboldalra

A csillagokat a szállodák saját értékelése és a HOTEL INFO valamint a HOTEL INFO vendégek tapasztalatai alapján ítélik meg. Részleteket az ÁSZF olvashat.