Over ons

Contact


Telefoon 00800-112 112 00*

E-mail info@hotel.info
* Is vanuit veel landen gratis bereikbaar - klik hier voor meer informatie.
Referenties

Of u nu een huurauto of reisbegeleider zoekt...

... met alleen een hotel boeken hebt u nog geen reis gepland. Om u de zoektocht naar de bijbehorende huurauto en andere faciliteiten makkelijker te maken, kunt u een beroep doen op onze betrouwbare partners die in het overzicht op deze pagina zijn vermeld.

Sixt – worldclass mobility

Sixt rent a car, een van de belangrijkste autoverhuurbedrijven in Europa, beschikt wereldwijd over meer dan 3500 verhuurpunten in meer dan 95 landen. Profiteer van mobiliteit op maat voor elke gelegenheid, van stadsauto, stationwagon en SUV tot sportwagen. Bovendien beschikt Sixt wereldwijd over de grootste Mercedes- en BMW-vloot en de nieuwste modellen in elke categorie. Sixt staat garant voor een hoge kwaliteit van de dienstverlening en onderscheidt zich door snelle afwikkeling ter plaatse.

Naar www.sixt.de


Routenet.nl - meer dan een routeplanner

Als u uw startlocatie en bestemming bij de Nederlandse online-routeplanner invoert, krijgt u dankzij het overzicht van files en wegwerkzaamheden altijd de kortste of de snelste route. U bent verzekerd van een ontspannen reis dankzij de weergave van tankstations, parkeerplaatsen en zelfs hotels langs de route. De routeplanner is beschikbaar in het Duits, Engels, Frans en natuurlijk in het Nederlands.

Naar www.routenet.nl


11 88 0 - telefonische inlichtingendienst en telefoongids en Gouden Gids online

"Daar wordt u geholpen!" De website 11880.com bevat een gratis telefoon- en bedrijvengids. Met slechts een klik met de muis kunt u op deze zeer gebruiksvriendelijke en actuele site zoeken naar adressen, telefoonnummers en vele andere gegevens van bedrijven en particulieren in heel Duitsland. Het motto is: eenvoudig zoeken en gericht vinden! Of u nu zoekt vanaf een vaste telefoonaansluiting, op internet of met een mobiel apparaat: daar wordt u geholpen...

Naar www.11880.com


Uw persoonlijke gids van Polyglott

Op inzumi.com kunt u uw eigen gids samenstellen en in de vorm van een boek bij u thuis laten afleveren. De eenvoudige procedure garandeert een hoge mate van individualiteit en met de bekende kwaliteit van Polyglott ontdekt u de mooiste bezienswaardigheden, hotels, restaurants en activiteiten in meer dan 100 meest populaire bestemmingen wereldwijd.

Naar www.inzumi.com


Reizen en activiteiten van over de hele wereld boeken

Wilt u meer halen uit uw reis? Zoek en boek spannende ervaringen uit meer dan 2000 reizen en activiteiten wereldwijd. Van sightseeing in Berlijn tot duiken op Malta, GetYourGuide bevat een grote keuze aan unieke ervaringen in meer dan 150 bestemmingen. GetYourGuide werkt rechtstreeks samen met geselecteerde lokale aanbieders en kan u daardoor de beste service voor de laagste prijs bieden.

Naar www.getyourguide.com

Het aantal sterren is gebaseerd op informatie van de hotels zelf en op ervaringen van HOTEL INFO en HOTEL INFO-klanten. Raadpleeg voor meer informatie de Algemene voorwaarden.