Bemutatkozás

Kapcsolat


Telefon 00800-11211200*

E-mail info@hotel.info

* Számos országból ingyenesen elérhető, további információkért és részletes kapcsolattartói adatokért kérjük, kattintson ide.
Referenciák

Legyen szó akár autóbérlésről vagy útikönyvről ...

... a szálloda lefoglalásával az utazás megtervezése ritkán fejeződik be. A megfelelő bérelt autó és egyéb szolgáltatások felkutatásának megkönnyítése érdekében ezen az oldalon áttekintést talál megbízható partnereinkről.

Sixt – worldclass mobility

A Sixt rent a car, egyike Európa vezető autóbérléssel foglalkozó vállalkozásainak. Világszerte több mint 95 országban több mint 3500 állomást talál. Használja ki a minden igényt kielégítő, testre szabott mobilitás előnyeit legyen szó városi kisautóról, praktikus kombiról, szabadidő autóról vagy akár egy sportkocsiról. A Sixt világviszonylatban a legnagyobb Mercedes- és BMW-flottákat kínálja minden kategória legújabb modelljei mellett. A Sixt kiemelkedő minőségű szolgáltatási színvonalat képvisel, és a rá jellemző gyors, helyszíni lebonyolítás teszi különlegessé.

Tovább a www.sixt.de weboldalra


11 88 0 - Telefonos felvilágosítás, illetve online telefonkönyv és szakmai telefonkönyv

„Itt segítségre talál!” A 11880.com weboldal egy ingyenes online telefonkönyv és szakmai telefonkönyv. Különösen felhasználóbarát és mindig naprakész. Egyetlen kattintással megtalálhatja cégek és magánszemélyek címét, hívószámát és számos további információt Németország-szerte. Hiszen a mottónk: Egyszerű keresés pontos találat! Mindegy, hogy vonalas hálózaton keresztül, internetről vagy mobilon: Itt segítségre talál...

Tovább a www.11880.com weboldalra


Az Ön személyes idegenvezetője powered by Polyglott

Az inzumi.com weboldalon elkészítheti saját útikönyvét, és azt könyv formájában kényelmesen házhoz szállíttathatja. Az egyszerű elkészítési folyamat garantálja a lehető legmagasabb szintű egyediséget, és a Polyglott elismerten magas színvonalú tartalmaival felfedezheti a legszebb látnivalókat, szállodákat, éttermeket és élményötleteket a világ több mint 100 legkedveltebb úti célként választott helyszínén.

Tovább a www.inzumi.com weboldalra


Foglaljon utazásokat és tevékenységeket világszerte

Szeretne többet kihozni utazásából? Találja meg és foglalja le az izgalmas élményeket a világ minden részéből összegyűjtött több mint 2000 utazás és tevékenység közül. A berlini városnézéstől a máltai búvárkodásig - a GetYourGuide egyedülálló élmények széles választékát kínálja több mint 150 úti cél helyszínén. A GetYourGuide közvetlenül működik együtt kiválasztott, helyi szolgáltatókkal, és így garantálja a legjobb szolgáltatást a lehető legalacsonyabb áron.

Tovább a www.getyourguide.com weboldalra