Om os

Kontakt


Telefon 00800-112 112 00*

E-mail info@hotel.info

* Kan nås gratis fra mange lande, for yderligere informationer og udførlige kontaktdetaljer klik her.
Referencer

Uanset om du har brug for udlejningsbil eller rejseguide ...

... med hotelreservationen er rejseplanlægningen sjældent afsluttet. For at gøre det lidt nemmere for dig at søge efter en udlejningsbil eller andre tjenesteydelser kan du på denne side finde en oversigt over vores pålidelige partnere.

Sixt – worldclass mobility

Sixt rent a car, et af Europas førende biludlejningsfirmaer, har mere end 3.500 stationer i mere end 95 lande verden over. Få glæde af skræddersyet mobilitet til ethvert behov, lige fra den fikse bybil over den praktiske MPW eller SUV til sportsvognen. Sixt kan endvidere tilbyde den største vognpark af Mercedes og BMW og har de nyeste modeller i alle kategorier. Sixt har en fremragende servicekvalitet og udmærker sig ved deres hurtige afvikling på stedet.

Til www.sixt.de


Routenet.nl - mere end kun en ruteplanlægger

Når man angiver start- og måladresse i den hollandske online-ruteplanlægger, får man takket være oversigten over trafikpropper og vejarbejde altid vist den korteste eller hurtigste strækning. Med visningen af tankstationer, rastepladser og endda hoteller langs med strækningen er du sikret en afslappende rejse. Ruteplanlæggeren fås på tysk, engelsk, fransk, og selvfølgelig på hollandsk.

Til www.routenet.nl


11 88 0 - telefonoplysning og online telefon- og branchebog

"Her får du hjælp!" Webportalen 11880.com er en gratis online telefon- og branchebog. Med et klik får du brugervenlig og dagsaktuel information om adresser, opkaldsnumre og mange andre oplysninger om virksomheder og privatpersoner i hele Tyskland. Mottoet lyder: Søg og find, nemt og præcist! Uanset om det er fra fastnettelefonen, på internettet eller via mobilen: Her får du hjælp...

Til www.11880.com


Din personlige rejseguide powered by Polyglott

På inzumi.com kan du oprette din personlige rejseguide og få den tilsendt som bog. Den nemme oprettelsesproces garanterer høj individualitet, og med det velkendte kvalitetsindhold fra Polyglott vil du finde de mest fantastiske seværdigheder, hoteller, restauranter og oplevelsestip for over 100 af de mest populære rejsemål i hele verden.

Til www.inzumi.com


Booking af ture og aktiviteter fra hele verden

Vil du gøre mere ud af din rejse? Find og book spændende oplevelser fra over 2000 ture og aktiviteter i hele verden. Lige fra sightseeing i Berlin til dykning på Malta - GetYourGuide tilbyder et stort udvalg af enestående oplevelser på over 150 rejsedestinationer. GetYourGuide arbejder direkte sammen med udvalgte lokale udbydere og garanterer således den bedste service til den laveste pris.

Til www.getyourguide.com

Stjernene er udtryk for hotellets egen vurdering samt for de erfaringer, som HOTEL INFO og HOTEL INFO-kunderne har gjort sig. Nærmere oplysninger kan ses i de almindelige forretningsbetingelser.