HOTEL DE GmbH - Logo  
 Înregistrare
 
  Privire de ansamblu    |    Presă    |    Locuri de muncă  

Comunicări de presă

Informaţii de presă


Cele mai îndrăgite hoteluri de afaceri în 2011: Unde înnoptează cel mai frecvent călătorii de afaceri

Nürnberg, 22. Februarie 2012 – Călătorii de afaceri sunt un grup ţintă foarte important pentru hotelieri, nu arareori ei petrec mai multe zile pe săptămână în hotel. Deci unde înnoptează ei cel mai frecvent? hotel.info, serviciul gratuit de rezervări hoteliere online pentru mai mult de 210.000 hoteluri pe plan mondial, a putut astfel analiza exact situaţia contabilă a clienţilor corporativi în anul 2011 şi să determine hotelurile cu cele mai multe rezervări de afaceri în Europa.

Deoarece pentru călătorii de afaceri în mod deosebit raportul preţ/prestaţii joacă un rol important, şi astfel concentrarea este spre buget şi segmentele medii până la ridicate, hotel.info ia în considerare unităţi din segmentul cu 2 până la 4 stele (inclusiv 4,5 stele).

Top 20 al hotelurilor cu cele mai multe rezervări pentru călătorii de afaceri la hotel.info într-o comparaţie europeană*

Loc Hotel Localitate Stele Evaluare
1. Hotel Melia Ria Aveiro Aveiro (Portugalia) 4 8,9
2. Courtyard Stockholm Kungsholmen Stockholm (Suedia) 4 8,6
3. Falkensteiner Hotel Bratislava Bratislava (Slovacia) 4 8,6
4. Dorint Hotel Amsterdam – Airport Schiphol (Olanda) 4 8,5
5. Austria Trend Hotel Ljubljana Ljubljana (Slovenia) 4 8,5
6. Hilton Moscow Leningradskaya Moscova (Rusia) 4 8,5
7. Kantarellis Suites Vaasa (Finlanda) 4 8,4
8. Hilton London Tower Bridge Londra (Marea Britanie) 4 8,4
9. Lindner Hotel & City Lounge Antwerpen Anvers (Belgia) 4 8,3
10. Hotel International Zagreb (Croaţia) 4 8,3
11. Mercure Graz City Graz (Austria) 4 8,1
12. Hotel Barcelona Princess Barcelona (Spania) 4,5 8,1
13. NH Lyon Airport Lyon (Franţa) 4 8,1
14. Crowne Plaza Hotel Copenhagen Towers Copenhaga (Danemarca) 4 8,1
15. Doubletree by Hilton Milan Milano (Italia) 4,5 8,1
16. Holiday Inn Stuttgart Stuttgart (Germania) 4 8,0
17. Mövenpick Hotel Prague Praga (Cehia) 4 8,0
18. Dorint An der Messe Basel Basel (Elveţia) 3,5 8,0
19. Radisson Blu Sobieski Hotel Varşovia (Polonia) 4 8,0
20. Airport-Hotel Budapest Vecsés (Ungaria) 4 8,0


Rezultatul:

Primul loc între hotelurile cu cele mai frecvente rezervări ale călătoriilor de afaceri a fost obţinut cu evaluarea de 8,9 de către Hotel Melia Ria Aveiro în Portugalia. Clienţii au lăudat aici în special selecţia largă a bufetului de la micul dejun, precum şi raportul convenabil preţ/prestaţii. Pe al doilea loc urmează Courtyard Stockholm Kungsholmen în Suedia. Hotelul Ana din Sibiu, România, a pierdut la limită înregistrarea în Top 20 al hotelurilor cu cele mai multe rezervări de călătorii de afaceri.

*Indicaţie privind procedura: Pentru comparaţia europeană a fost determinat hotelul cu cele mai bune rezervări de afaceri din fiecare ţară în anul 2011. Câştigătorii naţionali urcă pe primele locuri în ierarhizare conform notei lor generale de evaluare (cea mai mare valoare posibilă =10,0). La aceeaşi evaluare s-a realizat clasificarea după numărul evaluărilor efectuate. Evaluările redau situaţia de la data 23.01.2012. Prin urmare, nu se exclude posibilitatea apariţiei unor diferenţe minore.


hotel.info
www.hotel.info este un serviciu gratuit de rezervări hoteliere pentru companii şi clienţi privaţi. În întreaga lume, serviciul oferă peste 210.000 hoteluri pentru rezervări pe cale electronică. În comparaţie cu alte modalităţi de rezervare, clientul poate obţine prin hotel.info avantaje considerabile de preţ. În plus, hotel.info afişează toate preţurile de camere disponibile, astfel încât clientul poate alege întotdeauna cel mai avantajos, resp. adecvat preţ de cameră. Toate rezervările prin hotel.info sunt transferate simultan, sigur şi direct la hotelul respectiv. Acest lucru garantează integrarea unică a sistemelor de rezervare proprii hotelurilor (aşa numitele CRS resp. PMS) şi a sistemului de rezervare propriu hotel.de myRES prin interfaţa utilizator standard a hotel.info.
În sensul unei selectări a hotelurilor bazată pe ex­pe­rienţă­, persoanele care caută hoteluri pot accesa prin hotel.info pe lângă informaţiile cheie, precum preţuri de cameră şi dotări ale hotelurilor, peste 1,5 milioane de evaluări ale hotelurilor realizate de oaspeţi din întreaga lume, care au înnoptat în acestea, şi, printre altele, pot fi ajutaţi să ia o decizie în ceea ce priveşte re­zervarea­. În comparaţie cu portalurile existente de evaluare, clientul hotel.info nu trebuie să aibă absolută (100%) încredere în caracterul re­al al evaluărilor hoteliere, deoarece se solicită exclusiv opiniile clienţilor care fac rezervări, și care au înnoptat cu puţin timp înainte în hotelul respectiv. hotel.info - marca internaţională a hotel.de AG - a fost realizat, pentru a promova expansiunea pe pieţele din străinătate. Pentru achiziţionarea unor clienţi şi hoteluri noi în străinătate, au fost deschise deja agenţii de vânzare în Marea Britanie (Londra), Franţa (Paris), Spania (Barcelona), Italia (Roma), China (Shanghai) şi Singapore. Procentul mare de clienţi comerciali care acţionează pe plan internaţional facilitează companiei intrarea pe noile pieţe. Scopul este acela ca hotel.info să se consolideze ca serviciu lider de rezervări hoteliere pentru clienţi firme şi clienţi privaţi.

Contact de presă:

Aleksander Szumilas
hotel.de AG
Hugo-Junkers-Straße 15-17
90411 Nürnberg
Germania
Tel.: +49-(0)911-59832-0
Fax: +49-(0)911-59832-11
E-mail: presse@hotel.info
URL: www.hotel.info


înapoi la privirea de ansambluICP-Licence: 沪ICP备10026152号