Om os

Kontakt for journalister:


Nicoletta Erlemann

Telefon +49-911-59832-0

Fax +49-911-59832-11

E-mail: press@hotel.info
Klik her for yderligere oplysninger og yderligere kontaktoplysninger.
Presse

Journalistrabat

Presserabat på HOTEL.INFO

Som del af et særligt rabatsystem får du som journalist en prisfordel på 5% ekstra til de via HOTEL.INFO tilbudte, allerede reducerede hotelpriser. Hvis du som journalist vil booke hos HOTEL.INFO, skal du i partnerprogrammet først registrere dig (som "Branche" skal du vælge "Journalist"!) ved login.

Hvornår og hvordan får jeg min rabat som journalist?
    Som journalist betaler du i første omgang den reserverede hotelpris via HOTEL.INFO til hotellet. 5%-rabatten for journalister (med maks. en ledsager) udbetales derefter via partnerprogrammet. Som legitimation bedes du sende en kopi af dit presse-ID via e-mail til (press@hotel.info) eller fax til (+49-911-59832-11). Tilbagebetaling af rabatten sker når der er opnået en samlet tilbagebetalingssum på 50 EUR. Summer på under 50 EUR samles og først ved opnåelse af udbetalingspunktet overføres de automatisk. Du kan når som helst se din aktuelle sum online i Affiliate-center.


Hvordan bestiller jeg?
  • Log ind i under "For partnere" i Affiliate-center med dine adgangsoplysninger, og reservér via menupunktet "Gennemfør reservation". Alternativt kan du også benytte dit partnerlink. Dette har du modtager efter registrering via mail.
  • Vi kan desværre ikke give rabat ved reservationer foretaget via telefonen.


Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende reservationer eller din tilmelding.
Stjernene er udtryk for hotellets egen vurdering samt for de erfaringer, som HOTEL.INFO og HOTEL.INFO-kunderne har gjort sig. Nærmere oplysninger kan ses i de almindelige forretningsbetingelser.