Over ons

Contactpersoon voor journalisten


Nicoletta Erlemann

Telefoon +49-911-59832-0

Fax +49-911-59832-11

E-mail press@hotel.info
Klik hier voor meer informatie en aanvullende contactgegevens.
Pers

Journalistenkorting

Perskorting op hotelinfo

In het kader van een speciaal kortingssysteem geniet u als journalist van een prijsvoordeel van 5% boven op de al voordeligere hoteltarieven die via hotelinfo worden aangeboden. Als u als journalist bij hotelinfo wilt boeken, moet u zich eerst bij het partnerprogramma (selecteer bij "Branche" de optie "Journalist") aanmelden.

Wanneer en hoe krijg ik mijn korting als journalist?
    Als journalist betaalt u eerst het via hotelinfo geboekte hoteltarief aan het hotel. De 5% korting voor journalisten (met max. één meereizende) krijgt u vervolgens via het partnerprogramma terugbetaald. Ter legitimatie dient u vooraf per e-mail een kopie van uw perskaart te sturen (press@hotel.info) of te faxen (+49-911-59832-11). De uitbetaling van de korting vindt plaats zodra er minstens € 50,00 aan korting is verzameld. Bedragen lager dan € 50,00 worden verzameld en pas bij het bereiken van de uitbetalingsgrens overgemaakt. Uw tot nu toe bereikte tegoed kunt u altijd online in het Affiliate-center inzien.


Hoe boek ik?
  • Inloggen in het gebied "Voor partners" in het Affiliate-center met uw inloggegevens en boeken via het menupunt "Boeking activeren". U kunt ook gebruikmaken van de partnerlink. Deze is u na aanmelding per e-mail toegestuurd.
  • Bij telefonische boekingen kan helaas geen korting worden gegarandeerd.


Neem voor vragen over uw boeking of aanmelding contact met ons op.
Het aantal sterren is gebaseerd op informatie van de hotels zelf en op ervaringen van HOTEL INFO en HOTEL INFO-klanten. Raadpleeg voor meer informatie de Algemene voorwaarden.