Over ons

Contactpersoon voor journalisten


Nicoletta Erlemann

Telefoon +49-911-59832-0

Fax +49-911-59832-11

E-mail press@hotel.info
Klik hier voor meer informatie en aanvullende contactgegevens.
Pers

Journalistenkorting

Perskorting op hotel.info

In het kader van een speciaal kortingssysteem geniet u als journalist van een prijsvoordeel van 5% boven op de al voordeligere hoteltarieven die via hotel.info worden aangeboden. Als u als journalist bij hotel.info wilt boeken, moet u zich eerst bij het partnerprogramma (selecteer bij "Branche" de optie "Journalist") aanmelden.

Wanneer en hoe krijg ik mijn korting als journalist?
    Als journalist betaalt u eerst het via hotel.info geboekte hoteltarief aan het hotel. De 5% korting voor journalisten (met max. één meereizende) krijgt u vervolgens via het partnerprogramma terugbetaald. Ter legitimatie dient u vooraf per e-mail een kopie van uw perskaart te sturen (press@hotel.info) of te faxen (+49-911-59832-11). De uitbetaling van de korting vindt plaats zodra er minstens € 50,00 aan korting is verzameld. Bedragen lager dan € 50,00 worden verzameld en pas bij het bereiken van de uitbetalingsgrens overgemaakt. Uw tot nu toe bereikte tegoed kunt u altijd online in het Affiliate-center inzien.


Hoe boek ik?
  • Inloggen in het gebied "Voor partners" in het Affiliate-center met uw inloggegevens en boeken via het menupunt "Boeking activeren". U kunt ook gebruikmaken van de partnerlink. Deze is u na aanmelding per e-mail toegestuurd.
  • Bij telefonische boekingen kan helaas geen korting worden gegarandeerd.


Neem voor vragen over uw boeking of aanmelding contact met ons op.