Bemutatkozás

Kapcsolat az újságírókkal:


Nicoletta Erlemann

Telefon +49-911-59832-0

Fax +49-911-59832-11

E-mail press@hotel.info
További információkért és a kapcsolattartó részletes adataiért kattintson ide.
Sajtó

Újságírói kedvezmény

Sajtókedvezmény a hotelinfo weboldalon

Egy speciális kedvezményrendszer keretén belül Ön újságíróként további 5% kedvezményben részesül a hotelinfo webhelyen kínált, kedvezményes szállodai árakból. Ha Ön újságíróként a hotelinfo webhelyen szeretne foglalni, akkor kérjük, először regisztráljona partnerprogramban (a „Szektor“ pontban válassza az „Újságíró“ lehetőséget).

Újságíróként mikor és hogyan kapok kedvezményt?
    Újságíróként a hotelinfo weboldalon keresztül lefoglalt szállodai díjat a szállodának fizeti ki. Az 5%-os újságírói kedvezményt (legfeljebb 1 kísérőszeméllyel) utólag fizetjük ki a partnerprogramon keresztül. A jogosultság igazolásához kérjük, előzőleg küldje el újságírói igazolványának fénymásolatát e-mailben (press@hotel.info) vagy faxon (+49-911-59832-11). A kedvezmény visszafizetése min. 50 euró kifizetendő kedvezmény elérésekor történik. Az 50 euró alatti jutalékokat összegezzük, és a kifizetési határ elérésekor automatikusan átutaljuk. Az eddig elért követeléseit bármikor megtekintheti online a Társpartnerközpont -ban.


Hogyan történik a foglalás?
  • Lépjen be a hozzáférési adatival a Társpartnerközpont„Partnerek számára” részébe, és végezze el a foglalást a "Foglalás végrehajtása" menüponton keresztül. Esetleg használhatja az Ön partnerlinkjét is. Ezt a bejelentkezés után e-mailben kapta meg.
  • Telefonos foglalások esetén sajnos nem áll módunkban kedvezményt adni.


Ha kérdései vannak a foglalással vagy regisztrációjával kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot.
A csillagokat a szállodák saját értékelése és a HOTEL INFO valamint a HOTEL INFO vendégek tapasztalatai alapján ítélik meg. Részleteket az ÁSZF olvashat.