HOTEL DE GmbH - Logo  
 Înregistrare
 
  Privire de ansamblu    |    Presă    |    Locuri de muncă  

Comunicări de presă

Informaţii de presă


Indexul hotel.info preţ-servicii la nivel european: Bulgaria lideră pe piaţă, oaspeţii care îşi petrec o noapte la hotel sunt mai puţin mulţumiţi cu serviciile hoteliere scandinave

14. Martie 2011 – Raportul preţ-servicii este adesea unul dintre cele mai importante criterii pentru turişti, în special la alegerea ţării de petrecere a concediului. Costurile hoteliere contribuie de asemenea în mare măsură la cheltuielile locale, de aceea oaspeţii care îşi petrec o noapte la hotel sunt deosebit de sensibili în special referitor la ce li se oferă pentru suma de bani cheltuită. hotel.info, serviciul online gratuit de rezervări hoteliere pentru mai mult de 210.000 hoteluri în întreaga lume, a analizat conform indexului preţ-servicii la nivelul oraşelor şi evaluările clienţilor săi care fac rezervări referitor la raportul preţ-servicii din cadrul ţărilor. În ce ţară europeană primesc oaspeţii hotelieri pentru suma de bani cheltuită, servicii maxime şi în ce oraş servicii minime?*

Top 20 hotel.info al primelor 30 de ţări din Europa, cu cea mai mare populaţie

Evaluare actuală preţ-servicii

Loc Ţară Note de evaluare
1. Bulgaria 7,61
2. Polonia: 7,60
3. Cehia: 7,60
4. Ungaria: 7,59
5. Bosnia şi Herţegovina 7,58
6. România 7,50
7. Portugalia: 7,50
8. Spania: 7,30
9. Austria: 7,28
10. Germania: 7,26
11. Slovacia 7,22
12. Serbia 7,21
13. Croaţia 7,02
14. Italia: 6,98
15. Irlanda 6,96
16. Turcia 6,90
17. Grecia 6,79
18. Finlanda: 6,62
19. Elveţia: 6,53
20. Franţa: 6,51

Oaspeţii hotelieri au apreciat un raport bun preţ-servicii în special în ţările din Europa de Est şi de Sud. Bulgaria s-a putut situa în vârful clasamentului cu 7,61 de puncte, foarte aproape de republicile est-europene Polonia şi Cehia, al căror ranking înalt nu reprezintă o surpriză, căci deja la o comparaţie a metropolelor pe plan mondial, capitala cehă, Praga, precum şi cea polonă, Varşovia, au câştigat un loc printre cele mai bune cinci metropole.

Hotelierii ţărilor învecinate, Portugalia şi Spania, răsfăţate de soare şi situate pe Peninsula Iberică, au obţinut un bun loc 7, respectiv 8. Republica Alpilor, Austria, se clasează încă cu 7,28 de puncte în partea superioară a ranking-ului top 20. La fel ca şi Germania, care se numără de asemenea printre cele mai îndrăgite ţări din Europa de petrecere a concendiului.

Dacă Turciei i se atribuie în general un bun raport preţ-servicii, ca destinaţie turistică, oaspeţii care au petrecut o noapte la hotel au fost mai puţin mulţumiţi cu serviciile oferite ale hotelierilor turci şi cu preţul pretins pentru acestea. Clienţii hotel.info au clasat ţara de petrecere a concediului pe locul al 16-lea. De asemenea, destinaţia de pe malul Mării Mediteraneene, Grecia, se află la o distanţă semnificativă faţă de locurile superioare cu 6,79 puncte. Serviciile hoteliere elvețiene împreună cu cele franceze se află pe ultimul loc al topului european 20.

Cam nemulţumiţi de raportul dintre serviciile oferite şi preţul solicitat s-au arătat oaspeţii în special faţă de hotelurile scandinave. În timp ce Finlanda s-a situat pe locul al 18-lea cu 6,62 de puncte, Suedia, Norvegia şi, în special, Danemarca cu 5,64 de puncte, nu s-au mai situat în zona imediată a top 20.

* Oaspeţii hotelieri au evaluat prin intermediul www.hotel.info hotelul la care au făcut rezervări după plecarea lor, pe baza unui sistem cu puncte (0 până la 10). Pe lângă criteriile precum calitatea camerei şi amabilitatea personalului, s-a putut evalua aici, printre altele, şi raportul preţ-servicii. Analiza conţine cu mult peste un milion de evaluări ale hotelurilor de 2 până la 5 stele din 30 de ţări europene cu cea mai mare populaţie.


hotel.info
www.hotel.info é um serviço de reservas de hotel gratuito para empresas e particulares. Este serviço disponibiliza mais de 210.000 hotéis para uma reserva electrónica. Em comparação com outros meios de reserva, o cliente obtém via hotel.info elevadas reduções de preços. Além disso, hotel.info mostra todos os preços de quartos disponíveis de um hotel, permitindo que o cliente possa seleccionar sempre o preço de quarto mais barato ou mais adequado. Todas as reservas via hotel.info são transferidas simultaneamente e de forma segura e directa para o respectivo hotel. Esta característica é garantida pela integração dos sistemas de reserva utilizados pelos hotéis (CRS ou PMS) e pelo sistema de reservas de hotéis myRes de hotel.de, sob a interface de utilizador unificada de hotel.info. hotel.info oferece ainda aos utilizadores, além das informações centrais como, por exemplo, preços por noite, equipamento do hotel, etc., avaliações dos hotéis realizadas por milhares de utilizadores de todo o mundo, apoiando, entre outros, as suas decisões de reserva nestas informações. Em comparação com outros portais de avaliação, o cliente hotel.info pode confiar em avaliações de hotéis 100% verídicas, uma vez que só são solicitadas avaliações a clientes de reservas que tenham pernoitado recentemente nos respectivos hotéis. Se um utilizador tiver decidido por um hotel, este é-lhe proposto de acordo com a funcionalidade hotel.info "Check & Book" para uma reserva on-line a condições atractivas. hotel.info - a marca internacional de hotel.de AG - foi criada para acelerar a expansão para mercados estrangeiros. Para a aquisição de novos clientes e hotéis no estrangeiro, já foram inaugurados escritórios na Grã-Bretanha (Londres), França (Paris), Espanha (Barcelona), Itália (Roma) e China (Xangai). A quota de clientes de interacção internacional facilita à empresa a entrada em novos mercados. O objectivo consiste em estabilizar hotel.info como o líder de mercado no serviço de reservas de hotéis para empresas e clientes privados, nos mercados estrangeiros supracitados e sucessivamente em toda a Europa.

Contact de presă:

hotel.info
Timo Vavrinec, Aleksander Szumilas
Hugo-Junkers-Str. 15-17
90411 Nürnberg, Germania
Tel.: +49-(0)911-59832-0
Fax: +49-(0)911-59832-11
E-mail: presse@hotel.info
www.hotel.info


înapoi la privirea de ansambluICP-Licence: 沪ICP备10026152号