Λογότυπο HOTEL DE GmbH  
 Σύνδεση/Εγγραφή
 
  Επισκόπηση    |    Τύπος    |    Θέσεις εργασίας  

Δελτία τύπου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΥΠΟΥ


Απόδραση από την καθημερινότητα: το hotel.info παρουσιάζει τα δημοφιλέστερα ξενοδοχεία χαλάρωσης και ευεξίας

Νυρεμβέργη, 24 Οκτωβρίου 2011 – Για πολλούς, η χαλάρωση και η ευεξία αποτελούν κύριο στόχο κατά τη διάρκεια των διακοπών. Είτε πρόκειται για ιδιωτικά είτε για επαγγελματικά ταξίδια, ο παράγοντας "ευεξία" είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Το hotel.info, η δωρεάν υπηρεσία online ξενοδοχειακών κρατήσεων για περισσότερα από 210.000 ξενοδοχεία παγκοσμίως, σας παρουσιάζει τα δημοφιλέστερα ξενοδοχεία της Ευρώπης που προσφέρουν σάουνα, εγκαταστάσεις γυμναστηρίου, χαμάμ ή μασάζ.

hotel.info-Top 20: Ξενοδοχεία στην Ευρώπη που προσφέρουν χαλάρωση και ευεξία*

Θέση ξενοδοχείο Πόλη Αστέρια Βαθμολογία αξιολόγησης
1. Relais & Chateaux Hotel Jagdhof Glashütte Μπαντ Λαάσφε (Γερμανία) 5 9,3
2. Hotel Lac Salin Spa & Mountain Resort Λιβίνιο (Ιταλία) 4,5 9,2
3. Hilton Warsaw and Convention Centre Βαρσοβία (Πολωνία) 5 9,1
4. Montebelo Viseu Hotel & Spa Βιζέου (Πορτογαλία) 5 9,1
5. Grand Resort Bad Ragaz Μπαντ Ραγκάζ (Ελβετία) 5 9,1
6./7. Falkensteiner Schlosshotel Velden Βέλντεν (Αυστρία) 5 9,1
6./7. Old Course Hotel Golf Resort and Spa Σεντ Άντριους (Μεγάλη Βρετανία) 5 9,1
8. Hotel Sant Georg Μαρίενμπαντ (Τσεχία) 4 9,0
9. Hesperia Tower Hotel Λ' Οσπιταλέτ Ντε Λιομπρεγκάτ (Ισπανία) 5 9,0
10. Sofitel Brussels Europe Βρυξέλες (Βέλγιο) 5 8,9
11. Absolute Hotel & Spa Λίμερικ (Ιρλανδία) 4 8,9
12. Hilton Helsinki Airport Ελσίνκι (Φινλανδία) 5 8,8
13. Hotel Kaunas Κάουνας (Λιθουανία) 4 8,8
14. Hotel Anel Σόφια (Βουλγαρία) 5 8,8
15. Albatros Spa & Resort Hotel Χερσόνησος (Ελλάδα) 4 8,8
16. Hotel Bristol Οπατίγια (Κροατία) 4 8,7
17. Kempinski Hotel Corvinus Budapest Βουδαπέστη (Ουγγαρία) 5 8,6
18. Hotel Telegraaf Ταλίν (Εσθονία) 5 8,6
19. Hotel GalamaDammen Κουντούμ (Ολλανδία) 3 8,6
20. Mövenpick Hotel Izmir Σμύρνη (Τουρκία) 5 8,5


Το ξενοδοχείο Relais & Chateaux Hotel Jagdhof Glashütte, κρυμμένο μέσα σε ένα παραμυθένιο δάσος της Γερμανίας, κατέκτησε τις καρδιές των πελατών του hotel.info και την κορυφή του Top 20. Στη δεύτερη θέση, με 9,2 βαθμούς, βρίσκεται το ξενοδοχείο Hotel Lac Salin Spa & Mountain στο Λιβίνιο της Ιταλίας. Σε μια πανέμορφη τοποθεσία των Άλπεων, το ξενοδοχείο αυτό προσφέρει, μεταξύ άλλων, πισίνα, σάουνα με χώρο αναψυχής, χαμάμ και αρωματικά λουτρά. Το Hilton Warsaw and Convention Centre στην Πολωνία κατέκτησε την τρίτη θέση με 9,1 βαθμούς. Εκτός από το εξαιρετικό προσωπικό, οι επισκέπτες του ξενοδοχείου εκφράζουν επίσης τον ενθουσιασμό τους για τα ευρύχωρα δωμάτιά του. Το ελληνικό Albatros Spa & Resort Hotel στη Χερσόνησο, το οποίο προσφέρει ποικίλες εγκαταστάσεις ευεξίας με κέντρα ομορφιάς, μασάζ και σάουνα, αναδείχθηκε 15ο με 8,8 βαθμούς.

*Στις περιπτώσεις ισοβαθμίας, η κατάταξη καθορίστηκε από τον αριθμό των αξιολογήσεων για το εκάστοτε ξενοδοχείο. Στην κατάταξη αυτή συμπεριλήφθηκαν μόνο ξενοδοχεία με τουλάχιστον 10 αξιολογήσεις. Οι αξιολογήσεις αυτές απεικονίζουν την κατάσταση που ίσχυε στις 6/10/2011. Ως εκ τούτου, δεν αποκλείονται μικρές διακυμάνσεις στην κατάταξη.


hotel.info Το www.hotel.info είναι μια δωρεάν υπηρεσία ξενοδοχειακών κρατήσεων για επιχειρήσεις και ιδιώτες πελάτες. Η υπηρεσία προσφέρει παγκοσμίως περισσότερα από 210.000 ξενοδοχεία προς ηλεκτρονική κράτηση. Συγκριτικά με άλλους τρόπους κράτησης ο πελάτης απολαμβάνει μέσω του hotel.info σημαντικά χαμηλότερες τιμές. Επίσης το hotel.info εμφανίζει όλες τις διαθέσιμες τιμές δωματίων ενός ξενοδοχείου, ώστε ο πελάτης να μπορεί να επιλέγει πάντα την οικονομικότερη ή την κατάλληλη τιμή δωματίου. Όλες οι κρατήσεις μέσω του hotel.info μεταβιβάζονται ταυτόχρονα, άμεσα και με ασφάλεια στο αντίστοιχο ξενοδοχείο. Αυτό διασφαλίζεται μέσω της μοναδικής ενσωμάτωσης των συστημάτων κρατήσεων του ξενοδοχείου (λεγόμενα CRS ή PMS) και του συστήματος κρατήσεων του hotel.de myRES στην ενιαία επιφάνεια χρήστη του hotel.info.
Για την επιλογή του κατάλληλου ξενοδοχείου βάσει εμπειριών όσοι αναζητούν ξενοδοχείο μέσω του hotel.info, έχουν στη διάθεσή τους, εκτός από τις κεντρικές πληροφορίες όπως τιμές δωματίων και εξοπλισμός ξενοδοχείου, και τις αξιολογήσεις ξενοδοχείων πάνω από 1,5 εκατ. επισκεπτών από όλο τον κόσμο, οι οποίοι έχουν διανυκτερεύσει στα ξενοδοχεία αυτά, ώστε να βοηθηθούν κατά την επιλογή της κράτησής τους. Συγκριτικά με υπάρχουσες πύλες αξιολογήσεων ο πελάτης του hotel.info μπορεί να βασίζεται σε 100% πραγματικές αξιολογήσεις ξενοδοχείων, καθώς περιλαμβάνονται αποκλειστικά αξιολογήσεις πελατών κρατήσεων οι οποίοι έχουν διανυκτερεύσει στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο στο άμεσο παρελθόν. Το hotel.info, το διεθνές εμπορικό σήμα της hotel.de AG, δημιουργήθηκε για την προώθηση της επέκτασης σε αγορές του εξωτερικού. Για την προσέλκυση νέων πελατών και ξενοδοχείων στο εξωτερικό έχουν ήδη δημιουργηθεί γραφεία σε Μεγάλη Βρετανία (Λονδίνο), Γαλλία (Παρίσι), Ισπανία (Βαρκελώνη), Ιταλία (Ρώμη), Κίνα (Σανγκάη) και Σιγκαπούρη. Η υψηλή αναλογία εταιρικών πελατών με διεθνή δραστηριοποίηση διευκολύνει στην επιχείρηση την είσοδο σε νέες αγορές. Σκοπός είναι το hotel.info να καθιερωθεί ως η κορυφαία υπηρεσία ξενοδοχειακών κρατήσεων για εταιρικούς και ιδιώτες πελάτες.

Επικοινωνία Τύπου:

Timo Vavrinec, Aleksander Szumilas
hotel.de AG
Hugo-Junkers-Straße 15-17
90411 Nürnberg
Deutschland
Τηλ.: +49-(0)911-59832-0
Φαξ: +49-(0)911-59832-11
E-mail: presse@hotel.info
URL: www.hotel.info


πίσω στην επισκόπησηICP-Licence: 沪ICP备10026152号