Over ons

Contact


Telefoon 00800-112 112 00*

E-mail info@hotel.info
* Is vanuit veel landen gratis bereikbaar - klik hier voor meer informatie.
Ondernemingsprofiel

Ondernemingsprofiel

HOTEL DE GmbH is een van de grootste online-boekingsportals in Duitsland en werd in 2011 overgenomen door marktleider HRS Group. Met 1300 medewerkers en 21 locaties in 15 landen is HRS Group de sterkste aanbieder van online hotelreserveringen voor particuliere en zakelijke reizigers in heel Duitsland. Via www.hotel.de (in het Duitse taalgebied) en www.hotel.info (in het buitenland) kunnen klanten meer dan 290.000 hotels in 190 landen boeken. HOTEL DE GmbH heeft momenteel ongeveer 400 medewerkers in dienst en heeft zijn hoofdkantoor in Neurenberg.

Zakelijke en particuliere klanten boeken via HOTEL DE en HOTEL INFO wereldwijd snel en gratis hotels van alle categorieën voor actuele speciale prijzen. Bovendien profiteren klanten van aanzienlijke prijsvoordelen en dagelijks nieuwe acties bij deelnemende hotels. Boekingen kunnen mobiel via de gratis apps worden geplaatst, online via de website www.hotel.de of www.hotel.info of eventueel telefonisch via ons eigen meertalige 24-uurs servicecenter. Met name de mogelijkheid om mobiel hotelkamers te boeken via de gratis hotelinfo-apps voor smartphone of tablet wordt onder klanten steeds populairder.

Met de bedrijfskorting van hotelinfo krijgen zakenreizigers altijd gegarandeerd de gunstigste prijs. Kleine en middelgrote bedrijven profiteren zo bij hun hotelboekingen van besparingen tot 30% op de actuele hoteltarieven.

Een dergelijk serviceaanbod voor zowel particuliere als zakelijke klanten onderstreept de hoge service- en kwaliteitsnormen van hotelinfo.

Het aantal sterren is gebaseerd op informatie van de hotels zelf en op ervaringen van HOTEL INFO en HOTEL INFO-klanten. Raadpleeg voor meer informatie de Algemene voorwaarden.