HOTEL DE GmbH - Logo  
 
 
   

Bun venit la hotelinfo!
Bine aţi venit pe pagina cu informaţii pentru hoteluri

Hotelul dumneavoastră este deja înregistrat la noi?

Înregistrare în centrul hotelier

Mai aveţi întrebări?Mai aveţi întrebări? Contactaţi-ne.
Comercializare hotelieră optimă, la un preţ avantajos şi în sistem online prin hotelinfo

Cu peste 30 de milioane de accesări de pagini pe lună şi peste 5 milioane de clienţi care fac rezervări, hotel.de AG este unul dintre sistemele lidere de rezervări hoteliere din Europa. Clienţii comerciali şi privaţi fac rezervări prin hotel.de şi hotel.info la hoteluri de toate categoriile, din toată lumea, rapid şi gratuit la preţuri actualizate la zi, preferenţiale. Boi vă prezentăm gratuit pe pagina noastră cu imagini, caracteristici de dotare, precum şi descrieri hoteliere în 17 limbi. Profitaţi şi dumneavoastră ca hotel de reţeaua noastră puternică(peste 18.000 pagini de internet partenere) şi de orientarea noastră internaţională.


Hotelul dumneavoastră nu este încă listat la hotelinfo?
Înregistraţi la noi hotelul dumneavoastră!


Înregistrare gratuită a unui hotel nou
Ca partener al hotelinfo profitaţi printre altele de următoarele servicii:

Listare gratuită / fără costuri fixePeste 18.000 pagini de internet partenere conectate
Listare gratuită / fără costuri fixeListarea unui hotel în sistemul nostru este gratuită. Numai la rezervările intermediate cu succes se percepe un provizion. Peste 18.000 pagini de internet partenere conectateIntegraţi-vă ca hotel platforma de rezervare %PartnerSiteName" direct pe pagina dumneavoastră de start: în prezent, deja aproximativ 18.000 agenţii de turism şi portaluri online, de exemplu Spiegel, Via Michelin, sbroker.de, opodo.de au integrat portalul nostru pe paginile lor de internet.
Procent foarte mare de clienţi corporativiListare gratuită în domeniul de conferinţe
Procent foarte mare de clienţi corporativiProfitaţi de peste 385.000 de firme mici şi medii, precum şi de peste 400 clienţi mari renumiţi, precum Electrolux, Hörmann sau Apollo Optik. Listare gratuită în domeniul de conferinţeÎn cazul îndeplinirii cerinţelor generale pentru hotelurile de conferinţe: cel puţin 3 stele, 30 de camere şi 3 săli de conferinţă cu scaune dispuse stil "amfiteatru" pentru cel puţin 30 de persoane, este posibilă o listare gratuită.
Marketing profesional al motoarelor de căutarePosibilităţi de publicitate pentru hoteluri
Marketing profesional al motoarelor de căutarePentru o bună localizare de către motoarele de căutare actuale, folosim pentru dumneavoastră în prezent bugete media şi vă aducem astfel hotelul în mod vizibil pe calea succesului. Posibilităţi de publicitate pentru hotelurihotelinfo vă oferă măsuri stabilite exact pe grupuri ţintă şi de promovare a vânzărilor: adăugările de bannere, precum şi formele publicitare individuale şi speciale sporesc renumele dumneavoastră şi cresc cifra de afaceri.
Conectare gratuită la diverşi manageri de canal de marketingLegătură directă la sistemul GDS Amadeus
Conectare gratuită la diverşi manageri de canal de marketingConectarea aşa-numiţilor manageri de canal de marketing hotelinfo autorizaţi (de exemplu HBSI, MICROS Fidelio, etc.) reduc la minim timpul pierdut pentru administrarea zilnică a datelor dumneavoastră. Legătură directă la sistemul GDS AmadeusPrin intermediul unei interfeţe directe la sistemul GDS Amadeus, sistemul lider în Germania de distribuţie globală de servicii turistice, vă oferim capacitatea de rezervare a hotelului dumneavoastră în aproximativ 90.000 de locaţii de distribuţie Amadeus, din toată lumea - fără o administrare suplimentară a ofertelor şi contingentelor.

ICP-Licence: 沪ICP备10026152号