HOTEL DE GmbH - Logo  
 
 
   

Benvingut a la pàgina d'informació per a hotels
Benvingut a la pàgina d'informació per a hotels

El teu hotel ja està registrat al nostre programa?

Accés a l'Àrea d'hotels

Benvingut a la pàgina d'informació per a hotels

Amb més de 30 milions de visites al mes i més de 5 milions de clients , hotel.de AG és un dels sistemes de reserves hoteleres líders d'Europa. Tant els clients particulars com les empreses reserven a hotel.de i a hotel.info hotels d'arreu del món i de totes les categories a preus preferents, de manera ràpida i sense taxes. Et presentem al nostre lloc web, gratuïtament, amb imatges i característiques de les instal·lacions, així com descripcions de l'hotel en 17 llengües. Beneficia't també com a hotel de la nostra sòlida xarxa(més de 18.000 pàgines afiliades) i l'orientació internacional.


El teu hotel encara no és a la llista de hotelinfo?
Registra el teu hotel al nostre programa!


Registra gratuïtament el nou hotel
Com a colaborador de hotelinfo beneficia't, entre altres, dels següents serveis:

Inclusió gratuïta a la llista / sense costos fixosMés de 18.000 pàgines afiliades
Inclusió gratuïta a la llista / sense costos fixosLa inclusió d'un hotel al nostre sistema és gratuïta. Només es paguen comissions en el cas de les reserves tramitades amb èxit. Més de 18.000 pàgines afiliadesCom a hotel, pots integrar directament la plataforma de reserves de hotelinfo directament a la teva pàgina web: actualment ja han enllaçat el nostre portal a les seves pàgines web aprox. 18.000 agències de viatges i portals online com Spiegel, Via Michelin, sbroker.de u opodo.de.
Gran participació de clients empresarialsInclusió gratuïta a l'Àrea de reunions
Alt percentatge de clients corporatiusBeneficia't de més de 385.000 PYMES així com de més de 400 grans clients destacats, com Elektrolux, Hörmann o Apollo Optik. Inclusió gratuïta a l'Àrea de reunionsSi es compleixen els requisits bàsics per a hotels de reunions la inclusió a la llista és gratuïta: mínim 3 estrelles, 30 habitacions i 3 sales de reunions amb cadires parlamentàries per a un mínim de 30 persones.
Màrqueting professional per a motors de cercaOpcions publicitàries per a hotels
Màrqueting professional per a motors de cercaPer a una bona localització en els motors de cerca habituals oferim pressupostos publicitaris adaptats per tal de fer visible el teu hotel. Opcions publicitàries per a hotelshotelinfo t'ofereix unes eines de promoció de vendes adaptades als teus objectius: els enllaços a través de banners i uns formats publicitaris especials i personalitzats augmentaran el teu grau de popularitat i el teu volum de vendes.
Connexió gratuïta a diferents Gestors de canalsConnexió directa al sistema GDS Amadeus
Connexió gratuïta a diferents Gestors de canalsL'enllaç amb els anomenats Gestors de canals autoritzats per hotelinfo(p. ex. HBSI, Micros Fidelio, etc.) redueix al mínim la inversió de temps destinada a la gestió diària de dades. Connexió directa al sistema GDS AmadeusMitjançant una interfície directa al sistema GDS Amadeus, el sistema de gestió de reserves líder a Alemanya, oferim la possibilitat de reservar el teu hotel en aprox. 90.000 punts de distribució Amadeus d'arreu del món; sense tarifes ni gestió de contingents addicionals.

ICP-Licence: 沪ICP备10026152号