Váll. ügyfelek

Kapcsolat


Telefon 00800-11211200*

E-mail info@hotel.info

* Számos országból ingyenesen elérhető, további információkért és részletes kapcsolattartói adatokért kérjük, kattintson ide.
Vállalati ügyfelek számára

Üdvözöljük a hotel.info webhelyen!

Az üzleti célból utazók pénzt takaríthatnak meg a hotel.info weboldal használatával.

Ön a vállalata munkatársaként hivatalos úton van és szeretné kihasználni az üzleti utasok előnyeit?

Akkor válasszon a következő opciók közül:A hotel.info konferenciaeszköze teljesen ingyenes és egyszerű szolgáltatást nyújt.

Ezenkívül Németország, Ausztria, Svájc és sok más ország szállodáinak nagy választékát találja benne. Tájékozódjon az előnyeiről és kérjen ajánlatot, közvetlenül és kötelezettségek nélkül.

Biztosak vagyunk abban, hogy a hotel.info weboldal segítségével megtalálja a konferenciájához megfelelő szállodát.

Vállalati kedvezmény    Vállalati kedvezmény
Figyeljen erre az emblémára a szállodákat tartalmazó listánkon, és üzleti úton lévő vendégként jelentős árkedvezményre számíthat a kijelölt szállodákban.¹

Foglalás más nevében funkció
A hotel.info felhasználóinak lehetőségük van kölcsönösen képviselni egymást. A „Saját profil” részben megadhatja, hogy kizárólag Ön vagy például az Ön kollégái is végrehajthatnak-e foglalást az Ön regisztrációs adataival, valamint ez fordítva is lehetséges.

Ingyenesen hívható nemzetközi telefonszámok
Az üzleti célból utazók számára fenntartott, ingyenesen hívható telefonszámainkon éjjel-nappal szakszerű telefonos segítséget kaphat bárhol a világon, ingyen.


¹ A vállalati kedvezményeket csak üzleti célból utazók vehetik igénybe. Visszaélés esetén a szállodának jogában áll az adott időszakban érvényes normál árat felszámítani. Az egyéb ajánlatokhoz viszonyítva a foglalási és foglalástörlési feltételekre nem vonatkoznak megszorítások.
A csillagokat a szállodák saját értékelése és a hotel.info valamint a hotel.info vendégek tapasztalatai alapján ítélik meg. Részleteket az ÁSZF olvashat.