Företagskunder

Kontakt


Telefon 00800-11211200*

E-postadress info@hotel.de

* Kan nås kostnadsfritt från flera länder, klicka här för mer information och utförliga kontaktuppgifter.
För företagskunder

Som företagskund sparar du upp till 30 %!

Spara hotellkostnader för ditt företag

Det har ingen betydelse om du reser mycket eller lite som anställd eller ägare av företaget. Det finns alltid fördelar med ett samarbete med hotel.de.

  • Använd våra företagsrabatter (Corporate Discount) och spara hos de deltagande hotellen. Med hotel.de kan du spara mycket på det här sättet.

  • Internationella kostnadsfria nummer: vi hjälper dig gärna dygnet runt.

  • Kostnadsfri avbokning: Kan du inte utnyttja din bokade hotellövernattning? Avboka utan extra kostnader.

  • Sökning i området: Boka ett hotell i närheten av din destinationsadress.

  • Beroende på ditt företags bokningsvolym väljer du mellan

    Område för affärsresenärer
    Område för researrangörer

Detta säger våra kunder

Dirk Gerdom, Head of Global Travel Management, SAP AG

"Enkel hantering, snabb bokning och stöd för användningen av våra resedirektiv på det internationella området är några av de många anledningar som gjorde att vi bestämde oss för hotel.de. Den höga acceptansen bland våra medarbetare och de kostnadsbesparingar vi uppnådde redan på kort tid bekräftar att vi valt rätt."

Anja Schaper, Global Travel Management, E.ON AG

"E.ONs hotellhantering liknade länge en ogenomtränglig djungel. Vi på E.ON bestämde oss för att införa hotel.de-bokningsplattformen för att äntligen skapa transparens. Inläggningen av E.ON-avtalspriserna för 2011 övertygade oss om såväl den kvalitativa som den tidsmässiga aspekten. Detta garanterar att vi sparar kostnader redan i början av året och stadigt ökar acceptansen för bokningsplattformen bland våra resande."

Gerd Niessner, diplomerad nationalekonom, Adolf Würth GmbH & Co. KG

"Möjligheten att söka hotell i närheten av våra företag, markeringen av våra avtalspriser och Best-Buy-principen talar för sig själva. Tack vare hotel.de kunde vi genomföra påtagliga kostnadsbesparingar på mycket kort tid."

Vera Ljucovic, VD-assistent, telegate MEDIA AG

"Vi gillar framför allt den användarvänliga och praktiska bokningen. Tack vare den snabba och goda servicen går det även lätt att boka av. Och det bästa av allt är de höga rabatterna som gör att vi sparar pengar i förhållande till en direktbokning!"

Olaf Schellenberg, controllingansvarig, Ingram Micro Holding GmbH

"Den enkla hanteringen och den höga servicekvaliteten gjorde att hotel.de snabbt fick en hög acceptans bland våra medarbetare. Och kombinerat med Best-Buy-principen och många andra förmåner har vi också finansiella fördelar eftersom vi sparar mycket tid och kostnader!"

Heike Driess, key account manager, Clarins GmbH

"Framför allt fungerar den manuella omkretssökningen i anslutning till den interaktiva kartan väldigt bra. Förutom möjligheten att boka ett hotell nära den önskade slutadressen erbjuder hotel.de även en exakt överblick över läget och omgivningen."

Piero Belsito, chef för affärsresor hos Swisscom Immobilien AG

"hotel.de erbjuder företagsanvändning med flera fördelar. MIS-statistiken tillhandahåller omfångsrika analys- och kontrollmöjligheter som möjliggör en tydlig effektökning inom affärsreseområdet."

Jacqueline Möller, IT2 Solutions AG

"Vi förlitar oss på hotel.de som platsoberoende hotellbokningsverktyg för våra rådgivare som är involverade i projekt på plats hos våra kunder. Vi är glada över att använda ett instrument som är tillgängligt online med hotel.de och på det här sättet har vi kunnat genomföra påtagliga tids- och kostnadsbesparingar."

Marion Bademann - Travel Management Compuware GmbH

"Särskilt bra hos hotel.de är det översiktliga användargränssnittet, den tydliga presentationen av erbjudandena och den mycket bra servicen, även på telefon."
Stjärnorna bygger på en egen utvärdering av hotellet samt hotel.de och hotel.de -kunders erfarenheter. Information finns i allmänna försäljningsvillkor.