HOTEL DE GmbH - Logo  
 
 
  Privire de ansamblu    |    Pentru turiştii comerciali    |    Pentru travel manager  

Bine aţi venit la hotelinfo!
Aveţi întrebări? Contactaţi-ne!Economisiţi costuri hoteliere pentru compania dumneavoastră!
Nu este important dacă dumneavoastră ca angajat sau ca proprietar al firmei dumneavoastră călătoriţi mult sau puţin. Deoarece profitaţi întotdeauna de o colaborare cu hotelinfo.
 • Utilizaţi reducerea noastră specială pentru firme (Corporate Discount) şi economisiţi la hotelurile participante. Astfel, cu ajutorul hotelinfo obţineţi reduceri serioase de preţ.

 • Numere internaţionale de freecall: Vă ajutăm cu plăcere oricând.

 • Anulare gratuită: Nu puteţi să vă prezentaţi la hotelul unde aţi făcut rezervarea? Anulaţi fără costuri suplimentare.

 • Căutare zonă: Rezervaţi un hotel în apropierea adresei dumneavoastră de destinaţie.

În funcţie de volumul rezervărilor firmei dumneavoastră, vă încadraţi în

 domeniul pentru clienti comerciali
 domeniul pentru Travel Manager
  Părerea clienţilor noştri:

 • Dirk Gerdom, Director al Global Travel Management, SAP AG
  Gerdom"Modul simplu de utilizare, desfăşurarea rapidă a procesului de rezervare şi suportul la implementarea directivelor noastre de diurnă pentru călătorii în cadrul internaţional: acestea sunt câteva dintre numeroasele motive decisive pentru decizia noastră în favoarea hotel.de. Aprecierea înaltă în rândurile angajaţilor noştri şi economisirea de costuri obţinută în scurt timp au confirmat corectitudinea alegerii noastre."
 • Anja Schaper, Global Travel Management, E.ON AG
  Schaper"Activitatea noastră hotelieră a semănat prea mult timp cu un haos impenetrabil. E.ON s-a decis pentru introducerea platformei de rezervare a hotelinfo pentru a obţine în sfârșit transparenţă." Încărcarea ofertelor contractuale E.ON 2011 ne-a convins nu numai de aspectul calitativ, cât şi de cel temporal. Acest lucru garantează că vom economisi cheltuieli chiar de la începutul anului şi vom majora permanent acceptanţa platformei de rezervare la turiştii noştri."
 • Gerd Niessner, Economist licenţiat, Adolf Würth GmbH & Co. KG
  Niessner"Posibilitatea de căutare a hotelurilor în vecinătatea sediilor noastre de firmă, identificarea ofertelor noastre contractuale şi principiul „Best-Buy” vorbesc de la sine: Prin hotelinfo am putut realiza deja în cel mai scurt timp economii semnificative de costuri."
 • Marion Bademann, Travel Management Compuware GmbH
  Bademann"Deosebit de confortabil la hotelinfo: meniurile uşor de utilizat, modul clar de prezentare a ofertelor şi servicii foarte bune, chiar şi la telefon."
 • Heike Driess, Key Account Manager Clarins GmbH
  Driess"Căutarea manuală într-o anumită zonă împreună cu harta interactivă sunt foarte confortabile: Pe lângă posibilitatea de a rezerva un hotel în apropierea adresei de destinaţie dorite, la hotel.de puteţi beneficia şi de o vedere de ansamblu exactă cu privire la poziţie şi zona adiacentă."
 • Olaf Schellenberg, Supervisor Controlling, Ingram Micro Holding GmbH
  Schellenberg"Prin modul simplu de utilizare şi calitatea înaltă a serviciilor, %PartnerSiteName" a câştigat rapid simpatia angajaţilor noştri. Şi împreună cu principiul „Best-Buy”, respectiv cu multiplele avantaje suplimentare, profităm şi pe plan financiar, obţinând avantaje considerabile de timp şi costuri!"
 • Vera Ljucovic, Executive Assistant, telegate MEDIA AG
  Ljucovic"Nouă ne place în mod deosebit procesul de rezervare practic şi accesibil utilizatorului. De asemenea, anulările se pot realiza uşor datorită serviciului rapid şi bun. Și încoronarea este: Datorită reducerilor mari, economisim sume semnificative în comparaţie cu o rezervare directă!"
 • Piero Belsito, Director Călătorii_de_afaceri Swisscom Immobilien AG
  Belsito"hotelinfo oferă o aplicaţie pentru firme cu nenumărate avantaje. Astfel, statistica MIS pune la dispoziţie o analiză cuprinzătoare şi posibilităţi de control care permit o creştere considerabilă a eficienţei în administrarea călătoriilor de afaceri.“
 • Jacqueline Möller, IT2 Solutions AG
  Moeller"Ne bazăm pe hotelinfo ca instrument de rezervări hoteliere independent ca locaţie pentru consilierii noştri care sunt implicaţi în proiectele clienţilor noştri. Suntem încântaţi să utilizăm cu hotelinfo un instrument disponibil online, prin utilizarea căruia am putut realiza economisiri considerabile de timp şi costuri."

ICP-Licence: 沪ICP备10026152号