Yritysasiakkaat

Yhteystiedot


Puhelin 00800-11211200*

Sähköposti info@hotel.de

* Maksuton useissa maissa. Katso lisätietoja ja yksityiskohtaiset yhteystiedot napsauttamalla tätä.
Yritysasiakkaille

Yritysasiakkaana säästät jopa 30 %!

Säästä yrityksesi hotellikuluissa

Matkustatpa yrityksesi omistajana tai työntekijänä paljon tai vähän, sillä ei ole merkitystä. Yhteistyöstä hotel.de:n kanssa on sinulle aina hyötyä.

  • Hyödynnä Corporate Discount -alennuksemme ja säästä varaamalla ohjelmaan osallistuvista hotelleista. Näin voit saavuttaa hotel.de:n avulla huomattavia kustannussäästöjä.

  • Kansainväliset maksuttomat palvelunumerot: palvelemme sinua kellon ympäri.

  • Maksuton peruutus: etkö voi käyttää varaamaasi hotelliyöpymistä? Voit peruuttaa sen ilman lisäkustannuksia.

  • Ympäristöhaku: etsi hotelli matkakohteesi läheltä.

  • Yrityksesi varausvolyymistä riippuen, sinulle sopii

    sovellus liikematkustajille
    sovellus Travel Managereille

Asiakkaamme ovat todenneet seuraavaa:

Dirk Gerdom, Head of Global Travel Management, SAP AG

"Helppokäyttöisyys, nopea varaustenhoito ja tuki yhtiömme kansainvälisten matkustussääntöjen siirtämisessä järjestelmään ovat muutamia lukuisista syistä, miksi valitsimme hotel.de-sivuston. Työntekijöidemme tyytyväisyys ja jo pienessä ajassa havaittavissa olevat kustannussäästöt vahvistavat valintamme olleen oikea."

Anja Schaper, Global Travel Management, E.ON AG

"Aivan liian pitkään hotellivarauksemme olivat kuin läpitunkematon viidakko. E.ON päätti ottaa käyttöön hotel.de-varausalustan, jotta varauksiin saataisiin läpinäkyvyyttä. Vuoden 2011 E.ON-sopimushintojen lataaminen järjestelmään vakuutti meidät sekä laadullisista että ajallisista eduista. Nyt säästämme heti vuoden alussa kustannuksissa, ja varausalustan käyttö matkustajiemme keskuudessa lisääntyy jatkuvasti."

Gerd Niessner, diplomiekonomisti, Adolf Würth GmbH & Co. KG

"Mahdollisuus etsiä hotelleja yrityksemme toimipisteiden läheisyydestä ja käyttää sopimushintojamme sekä Best Buy -periaate vakuuttivat meidät: hotel.de-sivuston avulla saavutimme jo lyhyessä ajassa huomattavia kustannussäästöjä."

Vera Ljucovic, Executive Assistant, telegate MEDIA AG

"Meitä on miellyttänyt erityisesti käyttäjäystävällinen ja kätevä varaustoiminto. Myös peruutusten tekeminen on helppoa nopean ja hyvän tukipalvelun ansiosta. Ja mikä parasta: huomattavien alennusten ansiosta säästämme vielä puhdasta rahaa suoriin varauksiin verrattuna!"

Olaf Schellenberg, Supervisor Controlling, Ingram Micro Holding GmbH

"Helppokäyttöisyytensä ja erinomaisen palvelunsa ansiosta hotel.de-sivustosta on tullut nopeasti hyvin pidetty työntekijöidemme parissa. Lisäksi Best Buy -periaate ja lukuisat muut edut hyödyttävät meitä myös taloudellisesti ja auttavat meitä saavuttamaan merkittäviä aika- ja kustannussäästöjä!"

Heike Driess, Key Account Manager Clarins GmbH

"Manuaalinen ympäristöhaku yhdistettynä interaktiiviseen karttaan on todella kätevä: näin hotelli voidaan varata halutun kohdeosoitteen läheltä ja lisäksi hotel.de antaa tarkan yleiskuvan hotellin sijainnista ja ympäristöstä."

Piero Belsito, liikematkajohtaja, Swisscom Immobilien AG

"hotel.de-sivuston yritysasiakassovelluksessa on lukuisia etuja. Esimerkiksi MIS-tilastot tarjoavat kattavia analyysi- ja tarkastusmahdollisuuksia, jotka mahdollistavat tehokkuuden huomattavan parantamisen liikematkahallinnossa."

Jacqueline Möller, IT2 Solutions AG

"Luotamme hotel.de:n apuun paikkaan sitomattomana hotellinvaraustyökaluna etsiessämme hotellimajoitusta asiakkaitamme paikan päällä avustaville konsulteillemme. Olemme tyytyväisiä hotel.de:n online-työkalun käyttäjiä ja saavutamme sen avulla selviä aika- ja kustannussäästöjä."

Marion Bademann, Travel Management Compuware GmbH

"Erityisen miellyttävää hotel.de-sivustossa on selkeä käyttöliittymä, tarjousten havainnollinen esittely ja erittäin hyvä palvelu myös puhelimessa."
Tähtiluokitus perustuu hotellin omaan arvioon sekä hotel.de:n ja hotel.de:n asiakkaiden kokemuksiin. Lisätietoja löytyy käyttöehdoista.