Yritysasiakkaat

Yhteystiedot


Puhelin 00800-11211200*

Sähköposti info@hotel.info

* Maksuton useissa maissa. Katso lisätietoja ja yksityiskohtaiset yhteystiedot napsauttamalla tätä.
Helposti ja edullisesti liikematkalle

Liikematkustajat säästävät hotelinfo- Corporate Discount -alennusten ansiosta

Riippumatta siitä, matkustatko itse vai matkustaako työntekijäsi tai minkä kokoinen yritys on, yritykset hyötyvät Corporate Discount -alennuksistamme ja ensiluokkaisesta palvelusta jo ensimmäisestä varauksesta alkaen. Tuhannet itsenäiset ammatinharjoittajat, työntekijät ja suuryritykset säästävät jo kustannuksissa. Voit toimia samoin vain rekisteröitymällä hotelinfo-palveluun!

30 % säästöä, 100 % tyytyväisyyttä


Monissa yrityksissä matkakustannukset ovat toiseksi suurin menoerä. Erityisehtojen ja palvelujemme, kuten ympäristöhaun, avulla säästät hotellivarauksissa entistäkin enemmän.

Maksuton peruutus
Palvelua ympäri vuorokauden
425 000 yritysasiakasta

Matkojen määrästä riippumatta hyödyt liikematkustajanahotelinfo-kumppanuudesta aina ja jo ensimmäisestä varauksesta alkaen.

hotelinfo tarjoaa paljon matkoja tekeville yrityksille Travel Management-järjestelmän myötä ainutlaatuisen alustan.Pitkäaikaiset asiakkaamme ovat todenneet seuraavaa:

Dirk Gerdom, Head of Global Travel Management, SAP AG

"Helppokäyttöisyys, varausten nopea käsittely ja tuki yhtiömme kansainvälisten matkustussääntöjen siirtämisessä järjestelmään ovat muutamia lukuisista syistä, miksi valitsimme hotelinfo:n. Työntekijöidemme tyytyväisyys ja jo pienessä ajassa havaittavissa olevat kustannussäästöt vahvistavat, että valintamme on ollut oikea."

Anja Schaper, Global Travel Management, E.ON AG

"Aivan liian pitkään hotellivarauksemme olivat kuin läpitunkematon viidakko. E.ON päätti ottaa käyttöön hotelinfo-varausalustan, jotta varauksiin saataisiin läpinäkyvyyttä. E.ON:in sopimushintojen lataaminen järjestelmään vakuutti meidät sekä laadullisista että ajallisista eduista. Nyt säästämme kustannuksissa heti vuoden alussa, ja varausalustan käyttö matkustajiemme keskuudessa lisääntyy jatkuvasti."

Olaf Schellenberg, Supervisor Controlling, Ingram Micro Holding GmbH

"Helppokäyttöisyytensä ja erinomaisen palvelunsa ansiosta hotelinfo:stä on tullut nopeasti hyvin pidetty työntekijöidemme parissa. Lisäksi Best Buy -periaate ja lukuisat muut edut hyödyttävät meitä myös taloudellisesti ja auttavat meitä saavuttamaan merkittäviä aika- ja kustannussäästöjä!"

30 % säästöä, 100 % liikkuvuutta


hotelinfo-sovellus on paras seuralainen liikematkalla, sillä sen avulla voit tarkastella varaustietoja milloin tahansa. Varausta voi muuttaa tai sen voi peruuttaa tarvittaessa. Samalla voit myös kätevästi varata täydellisen hotellin seuraavalle liikematkalle – tietysti Corporate Discount -alennuksella.
Tähtiluokitus perustuu hotellin omaan arvioon sekä HOTEL INFO:n ja HOTEL INFO:n asiakkaiden kokemuksiin. Lisätietoja löytyy käyttöehdoista.