Λογότυπο HOTEL DE GmbH  
 
 
  Επισκόπηση    |    Για επαγγελματίες ταξιδιώτες    |    Για διαχειριστές ταξιδιών  

Καλωσορίσατε στο hotelinfo!
βέλοςΈχετε ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας!Μειώστε τα έξοδα διαμονής σε ξενοδοχεία για την επιχείρησή σας!
Δεν έχει σημασία αν ταξιδεύετε λιγότερο ή περισσότερο είτε ως συνεργάτης είτε ως ιδιοκτήτης της εταιρείας σας. Διότι από μια συνεργασία με το hotelinfo βγαίνετε πάντα κερδισμένοι.
 • Αξιοποιήστε τα Corporate Discounts (εταιρικές εκπτώσεις) και εξοικονομήστε χρήματα στα συμμετέχοντα ξενοδοχεία. Έτσι θα πετύχετε με το hotelinfoσημαντική εξοικονόμηση κόστους.

 • Διεθνείς αριθμοί δωρεάν κλήσης: Είμαστε στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο.

 • Δωρεάν ακύρωση: Δεν μπορείτε να εμφανιστείτε στη διανυκτέρευση που έχετε κλείσει; Ακυρώστε την κράτησή σας χωρίς πρόσθετο κόστος.

 • Αναζήτηση στη γύρω περιοχή: Κάντε κράτηση σε ένα ξενοδοχείο κοντά στη διεύθυνση προορισμού σας.

Ανάλογα με τον όγκο κρατήσεων της εταιρείας σας, βρίσκεστε στη σωστή

περιοχή για όλους όσους ταξιδεύουν επαγγελματικά
περιοχή για διαχειριστές ταξιδιών
  Ορίστε τι λένε οι πελάτες μας για εμάς:

 • Dirk Gerdom, Head of Global Travel Management, SAP AG
  Gerdom«Εύκολος χειρισμός, γρήγορη διαδικασία κρατήσεων και υποστήριξη κατά την εφαρμογή των ταξιδιωτικών οδηγιών μας σε διεθνή πλαίσια: ορισμένοι από τους πολυάριθμους καθοριστικούς λόγους για την προτίμησή μας στο hotel.de. Ο υψηλός βαθμός αποδοχής από τους συνεργάτες μας και η εξοικονόμηση εξόδων ήδη μετά από σύντομο χρονικό διάστημα επιβεβαιώνουν την ορθότητα της επιλογής μας.»
 • Anja Schaper, Global Travel Management, E.ON AG
  Schaper«Οι ξενοδοχειακές μας συναλλαγές ήταν για πολύ καιρό σωστή ζούγκλα. Η E.ON αποφάσισε για την εισαγωγή της πλατφόρμας κρατήσεων hotelinfo, ώστε να έχουμε επιτέλους διαφάνεια. Η φόρτωση των συμβατικών τιμών της E.ON για το 2011 μας έπεισε τόσο από ποιοτικής όσο και από χρονικής άποψης. Αυτό εγγυάται ότι ήδη από την αρχή της χρονιάς πετυχαίνουμε εξοικονόμηση δαπανών και μόνιμη αποδοχή της πλατφόρμας κρατήσεων από τα άτομα που ταξιδεύουν.»
 • Gerd Niessner, Dipl.-Volkswirt (πτυχιούχος οικονομολόγος), Adolf Würth GmbH & Co. KG
  Niessner«Η δυνατότητα αναζήτησης ξενοδοχείων κοντά στους τόπους εγκατάστασης της εταιρείας μας, η επισήμανση των συμβατικών τιμών μας και η αρχή Best Buy μιλάνε από μόνα τους: Μέσω του hotelinfo επιτύχαμε ήδη σε σύντομο χρονικό διάστημα σημαντική εξοικονόμηση δαπανών.»
 • Marion Bademann, Travel Management Compuware GmbH
  Bademann«Ιδιαίτερα πλεονεκτήματα του hotelinfo: η εύχρηστη επιφάνεια χρήστη, η σαφής προβολή των προσφορών και η πολύ καλή εξυπηρέτηση, ακόμη και μέσω τηλεφώνου.»
 • Heike Driess, Key Account Manager Clarins GmbH
  Driess«Η χειροκίνητη αναζήτηση στη γύρω περιοχή σε συνδυασμό με το διαδραστικό χάρτη είναι πολύ βολικά: Πέρα από τη δυνατότητα κράτησης σε ένα ξενοδοχείο κοντά στην επιθυμητή διεύθυνση, με το hotelinfo αποκτά κανείς επίσης μια ακριβή εικόνα για την τοποθεσία και τη γύρω περιοχή.»
 • Olaf Schellenberg, Supervisor Controlling, Ingram Micro Holding GmbH
  Schellenberg«Χάρη στον εύκολο χειρισμό και την υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης το hotelinfo κέρδισε γρήγορα την ευρεία αποδοχή των συνεργατών μας. Και σε συνδυασμό με την αρχή Best Buy και με άλλα πολυάριθμα πλεονεκτήματα επωφελούμαστε και σε οικονομικό επίπεδο πετυχαίνοντας σημαντικά πλεονεκτήματα σε χρόνο και κόστος!»
 • Vera Ljucovic, Executive Assistant, telegate MEDIA AG
  Ljucovic«Μας αρέσει ιδιαίτερα η φιλική προς το χρήστη και πρακτική διαδικασία κράτησης. Ακόμη και οι ακυρώσεις γίνονται εύκολα χάρη στη γρήγορη και καλή εξυπηρέτηση. Και το καλύτερο: Με τις μεγάλες εκπτώσεις εξοικονομούμε αρκετά χρήματα σε σύγκριση με μια απευθείας κράτηση!»
 • Piero Belsito, Διευθυντής του Τμήματος Επαγγελματικών Ταξιδιών, Swisscom Immobilien AG
  Belsito«Το hotelinfo προσφέρει μια εταιρική εφαρμογή με πολυάριθμα οφέλη. Λόγου χάρη η στατιστική MIS προσφέρει αναρίθμητες δυνατότητες ανάλυσης και ελέγχου, οι οποίες επιτρέπουν την αύξηση της αποδοτικότητας όσον αφορά στην ξενοδοχειακή διαχείριση.»
 • Jacqueline Möller, IT2 Solutions AG
  Moeller«Βασιζόμαστε στο hotelinfo, ως ανεξάρτητο από τον τόπο εγκατάστασης εργαλείο κρατήσεων, για την εύρεση ξενοδοχείων για τους συμβούλους μας, οι οποίοι ταξιδεύουν στους πελάτες μας. Με το hotelinfo μπορούμε να πούμε ότι χρησιμοποιούμε ένα online εργαλείο, το οποίο ξεκάθαρα μας εξοικονομεί χρόνο και κόστος.»

ICP-Licence: 沪ICP备10026152号