Erhvervskunder

Kontakt


Telefon 00800-11211200*

E-mail info@hotel.de

* Kan nås gratis fra mange lande, for yderligere informationer og udførlige kontaktdetaljer klik her.
For virksomheder

Som erhvervskunde sparer du op til 30 %!

Spar hotelomkostninger for din virksomhed

Det er ikke vigtigt, om du som medarbejder eller indehaver af dit firma rejser meget eller kun lidt. For du vil altid profitere af et samarbejde med hotel.de.

  • Benyt dig af vores særlige Corporate Discounts, og spar penge hos de udbydende hoteller. Således opnår du betydelige besparelser medhotel.de.

  • Internationale freecall-numre: Vi hjælper med glæde døgnet rundt.

  • Gratis afbestilling: Er du ude af stand til at gøre brug af din reserverede hotelovernatning? Afbestil uden ekstra omkostninger.

  • Områdesøgning: Book et hotel i nærheden af din destination.

  • Afhængigt af dit firmas reserveringsomfang tilfalder du

    Området for forretningsrejsende
    Området for rejsearrangører

Det siger vores kunder

Dirk Gerdom - Head of Global Travel Management, SAP AG

"Nem betjening, hurtig bookingproces og hjælp ved implementering af vores rejseretningslinjer i international kontekst: Nogle af de afgørende årsager for vores valg af hotel.de. Den høje accept blandt vores medarbejdere og de hurtigt opnåede besparelser bekræfter, at vi har truffet det rigtige valg".

Anja Schaper - Global Travel Management, E.ON AG

"Vores hotelforretning har i for lang tid lignet en jungle. E.ON har valgt at introducere hotel.de-bookingplatformen for endeligt at få et transparent system. Implementeringen af E.ON- aftalepriser 2011 har været overbevisende, både hvad angår kvalitet og tid. Det garanterer, at vi lige fra årets første dag sparer omkostninger og hele tiden øger bookingplatformens accept blandt vores rejsende."

Gerd Niessner - Dipl.-nationaløkonom, Adolf Würth GmbH & Co. KG

"Muligheden for at finde hoteller i nærheden af vores filialer, mærkning af vores aftalte priser og best-buy-metoden taler for sig selv: Via hotel.de har vi i løbet af meget kort tid opnået tydelige besparelser".

Vera Ljucovic - Executive Assistant, telegate MEDIA AG

"Vi sætter især pris på den brugervenlige og praktiske bookingproces. Også afbestillinger kan hurtigt gennemføres takket være den hurtige og gode service. Og det bedste: Gennem de store rabatter sparer vi penge sammenlignet med en direkte booking!"

Olaf Schellenberg - Supervisor Controlling, Ingram Micro Holding GmbH

"Den nemme betjening og den høje servicekvalitet gjorde hotel.de hurtigt accepteret blandt vores medarbejdere. Og i kombination med best-buy-princippet og mange andre fordele profiterer vi også finansielt ved at opnå betydelige tids- og omkostningsfordele!"

Heike Driess - Key Account Manager Clarins GmbH

"Den manuelle søgning i nærheden i forbindelse med det interaktive kort er meget komfortabel: Ud over muligheden for at booke et hotel i nærheden af den ønskede destinationsadresse får man hos hotel.de også et nøje overblik over hotellets placering og omgivelser.

Piero Belsito - Leder for forretningsrejser Swisscom Immobilien AG

"hotel.de tilbyder en virksomhedsapplikation med mange fordele. Således tilbyder MIS-statistikken omfangsrige analyse- og kontrolmuligheder, der medfører en betydelig effektivitetsforbedring i forretningsrejsemanagement."

Jacqueline Möller - IT2 Solutions AG

"Vi stoler på hotel.de som steduafhængigt hotelbookingværktøj for vores rådgivere, der er integreret i projekter hos vores kunder. Vi glæder os over med hotel.de at have fundet et online-værktøj, hvis brug har medført betydelige tids- og omkostningsbesparelser."

Marion Bademann - Travel Management Compuware GmbH

"Noget særligt komfortabelt hos hotel.de: Den overskuelige brugergrænseflade, den klare fremstilling af tilbuddene og den meget gode service, også ved telefonen".
Stjernene er udtryk for hotellets egen vurdering samt for de erfaringer, som hotel.de og hotel.de-kunderne har gjort sig. Nærmere oplysninger kan ses i de almindelige forretningsbetingelser.