Erhvervskunder

Kontakt


Telefon 00800-11211200*

E-mail info@hotel.info

* Kan nås gratis fra mange lande, for yderligere informationer og udførlige kontaktdetaljer klik her.
Billigere forretningsrejser

Forretningsrejsende sparer penge med hotelinfo Corporate Discounts

Uanset om du selv eller dine medarbejdere tager på forretningsrejse et par gange om året eller hver uge: Med vores Corporate Discounts og førsteklasses service har firmaer fordele lige fra første reservation – helt uafhængigt af firmaets størrelse. Tusindvis af selvstændige, medarbejdere og store firmaer sparer allerede omkostninger – bliv registreret hos hotelinfo, og få også besparelser!

Op til 30 % besparelse, 100 % tilfredshed


I mange firmaer udgør rejseomkostninger i dag den næststørste udgiftspost. Med vores særlige vilkår og service, som f.eks. områdesøgning, får du omkostningsfordele ud over selve hotelreservationen.

Gratis afbestilling
Service hele døgnet rundt
425.000 erhvervskunder

Uafhængigt af din rejseaktivitet får du som forretningsrejsende hos hotelinfo altid fordele –
allerede fra første reservation.

For firmaer med hyppig rejseaktivitet og strategisk Travel Management tilbyder hotelinfo en eksklusiv platform.Det siger vores mangeårige kunder

Dirk Gerdom – Head of Global Travel Management, SAP AG

"Nem betjening, hurtig reservation og hjælp til at implementere vores rejseretningslinjer i en international kontekst: Dette er blot et par af de mange afgørende grunde for vores valg af hotelinfo. Den høje accept blandt vores medarbejdere og de hurtigt opnåede besparelser bekræfter, at vi har truffet det rigtige valg."

Anja Schaper – Global Travel Management, E.ON AG

"Vores hotelforretning har i for lang tid været en uoverskuelig jungle. E.ON har valgt at introducere hotelinfo-reservationsplatformen for langt om længe at få et gennemskueligt system. Implementeringen af aftalte priser for E.ON har været overbevisende, både hvad angår kvalitet og tid. Det sikrer, at vi lige fra årets første dag sparer omkostninger, og at reservationsplatformen i stadig højere grad accepteres af vores rejsende."

Olaf Schellenberg – Supervisor Controlling, Ingram Micro Holding GmbH

"Den nemme betjening og den høje servicekvalitet har ført til, at hotelinfo hurtigt er blevet accepteret blandt vores medarbejdere. Og i kombination med best-buy-princippet og mange andre fordele har vi også en finansiel fordel, idet vi betydeligt sparer tid og omkostninger!"

30 % besparelse, 100 % mobilitet


hotelinfo-appen er din trofaste ledsager på forretningsrejsen: Reservationsdata kan hentes til enhver tid, når du er på farten. Du kan ændre eller afbestille reservationen efter behov. Og lige så nemt kan du reservere det perfekte hotel til næste forretningsrejse – selvfølgelig også med Corporate Discount.
Stjernene er udtryk for hotellets egen vurdering samt for de erfaringer, som HOTEL INFO og HOTEL INFO-kunderne har gjort sig. Nærmere oplysninger kan ses i de almindelige forretningsbetingelser.