Корпоративни клиенти

Contact


Telephone 00800-11211200*

E-mail info@hotel.info

* Can be contacted from many countries free of charge - for more information please click here .
Просто по-изгодни бизнес пътувания

Пътуващите служебно спестяват с hotelinfo-корпоративни отстъпки

Без значение дали Вие или Вашите сътрудници пътувате служебно няколко пъти в годината или всяка седмица: фирмите печелят след първата резервация от нашите корпоративни отстъпки и първокласното обслужване – абсолютно независимо от големината на фирмата. Хиляди самостоятелно заети, служители и крупни предприемачи вече спестяват пари – просто се регистрирайте на hotelinfo и също спестявайте!

Спестени до 30 %, удовлетвореност 100 %


В много фирми пътните разходи днес съставляват втория по големина дял на общите разходи. С нашите специални условия и услуги като търсене в радиус Вие си осигурявате предимства по отношение на разходите освен самото резервиране на хотел.

Безплатно анулиране
Денонощно обслужване
425 000 фирмени клиенти

Независимо от Вашата работа, свързана с командировки, Вие винаги печелите като служебно пътуващо лице при hotelinfo– и при това още след първата резервация.

За фирми с голям обем пътувания и стратегически Travel Managementhotelinfo предлага специална платформа.
Ето какво казват нашите дългогодишни клиенти

Дирк Гердом – Директор на Global Travel Management, SAP AG

"Лесно ползване, бърз процес на резервация и подпомагане при прилагане на нашата политика за пътуване в международен аспект: някои от многобройните решаващи причини за нашето решение в полза на hotelinfo. Високото ниво на одобрение сред нашите служители и спестяването на разходи, постигнати в рамките на кратък период от време, потвърждават правилността на нашия избор."

Аня Шапер – Global Travel Management, E.ON AG

"Нашият хотелиерски бизнес много дълго приличаше на непроходима джунгла. E.ON реши да въведе платформата за резервации hotelinfo, за да постигнем най-накрая прозрачност. Представянето на договорените цени на E.ON ни убеди както в качествения, така и във времевия аспект. Това гарантира, че още в началото на годината спестяваме разходи и повишаваме постоянно одобрението на резервационната платформа сред нашите пътници."

Олаф Шеленберг – Отговорник контролинг, Ingram Micro Holding GmbH

"Поради лесното ползване и високото качество на обслужване hotelinfo бързо беше приета от нашите служители. А в комбинация с принципа за най-добра покупка и многобройните други предимства, ние печелим и от финансова гледна точка, като постигаме значителни ползи по отношение на времето и разходите!"

30 % спестяване, 100 % мобилност


Приложението hotelinfo е силният Ви спътник за Вашето бизнес пътуване: извиквате данните на резервацията по всяко време на пътуването. При необходимост променяте или сторнирате резервация. И точно толкова лесно веднага резервирате перфектния хотел за следващото служебно пътуване – естествено също с корпоративна отстъпка.
Звездите на базата на самооценка от хотелите, както и опита на HOTEL INFO и HOTEL INFO клиенти. За подробности вижте Условия за ползване.