Bedrijfsklanten

Contact

hotelinfo HI GmbH
Hugo-Junkers-Str. 15-17
90411 Nürnberg
Duitsland

Telefoon  00800 - 11211200*

Fax  +49-911-59832-11

E-mail info@hotel.info

* Vanuit vele landen gratis bereikbaar. Klik hier voor meer informatie.
Voordeliger op zakenreis

Zakelijke reizigers besparen met de hotelinfo-bedrijfskortingen

Het maakt niet uit of u of uw medewerkers een paar keer per jaar op zakenreis gaan of elke week: bedrijven profiteren vanaf de eerste boeking van onze bedrijfskortingen en de eersteklas service - onafhankelijk van uw bedrijfsgrootte. Duizenden zelfstandigen, werknemers en grote ondernemingen besparen al - het enige wat u hoeft te doen is u te registreren bij hotelinfo en u begint direct met besparen.

Tot wel 30% bespaard en 100% tevreden


In veel bedrijven vormen reiskosten de op een na hoogste kostenpost. Met onze speciale voorwaarden en services zoals de zoekfunctie in de buurt kunt u profiteren extra kostenvoordelen naast de hotelboeking.

Gratis annuleren
24 uur per dag service
425.000 bedrijfsklanten

Onafhankelijk van uw reisfrequentie profiteert u als zakelijke reiziger bij hotelinfo altijd en dat
al vanaf de eerste boeking.

Voor ondernemingen waarin veel wordt gereisd en een strategisch travel management biedt hotelinfo een exclusief platform.Dit zeggen onze trouwe klanten

Dirk Gerdom - hoofd Global Travel Management, SAP AG

"Gebruiksgemak, een snel boekingsproces en ondersteuning bij de omzetting van ons reisbeleid in een internationale context: een paar van de vele doorslaggevende redenen van onze keuze voor hotelinfo. De hoge acceptatie onder onze medewerkers en de al na korte tijd bereikte kostenbesparingen dragen bij aan de overtuiging dat we de juiste keuze hebben gemaakt."

Anja Schaper - Global Travel Management, E.ON AG

"Ons hotelbedrijf leek te lang op een ondoordringbare jungle. E.ON heeft voor invoering van het hotelinfo-boekingsplatform gekozen, omdat hiermee eindelijk de noodzakelijke transparantie wordt ingevoerd. Het laden van de E.ON-contracttarieven heeft ons zowel qua kwaliteit als qua tijd overtuigd. Dit garandeert dat wij meteen aan het begin van het jaar kosten besparen en permanent de acceptatie van het boekingsplatform bij onze gasten verhogen."

Olaf Schellenberg - Supervisor Controlling, Ingram Micro Holding GmbH

"Het gebruiksgemak en de hoge servicekwaliteit van hotelinfo zorgden voor een hoge acceptatie door onze medewerkers. En gecombineerd met het best-buy-principe en talloze andere voordelen profiteren wij ook op financieel vlak, omdat wij aanzienlijke tijd- en kostenvoordelen bereiken!"

30% besparen, 100% mobiel


De hotelinfo-app is uw waardevolle begeleider op zakenreis: u kunt onderweg altijd uw boekingsgegevens bekijken. U kunt indien nodig uw boeking wijzigen of annuleren. En net zo eenvoudig het perfecte hotel voor de volgende zakenreis boeken - natuurlijk ook met de bedrijfskorting.
Het aantal sterren is gebaseerd op informatie van de hotels zelf en op ervaringen van HOTEL INFO en HOTEL INFO-klanten. Raadpleeg voor meer informatie de Algemene voorwaarden.