HOTEL DE GmbH - Logo  
 
 
  Visió general    |    Per a viatgers de negocis    |    Per a travel managers  

Benvinguts a hotelinfo!
Teniu preguntes? Poseu-vos en contacte amb nosaltres!


Estalvieu despeses d'hotel a la vostra empresa!
Tant és si viatgeu molt o poc com a empleat o propietari de la vostra empresa. Sempre sortireu guanyant amb una col·laboració amb hotelinfo.
 • Feu servir les nostres tarifes especials per a empreses (Corporate Discount) i estalvieu amb els hotels participants que ofereixen preus econòmics als viatgers de negocis. D'aquesta manera obtindreu amb hotelinfoun estalvi de despeses notable.

 • Números gratuïts internacionals: Us atendrem les 24 hores del dia.

 • Anul·lacions gratuïtes: no podeu fer servir la vostra reserva d'hotel? Anul·leu-la sense despeses addicionals.

 • Cerca radial: reserveu un hotel a prop de l'adreça de destí.

Segons el volum de reserves de la vostra empresa, us trobeu al

Sector per a tots els viatgers de negocis
Sector per a travel manager
  El que diuen els nostres clients:

 • Dirk Gerdom, Head of Global Travel Management, SAP AG
  Gerdom«Facilitat d'ús, tramitació ràpida de les reserves i suport en la gestió de la nostra política de viatges internacional: aquestes són només algunes de les raons per les quals hem triat hotel.info. La gran acceptació entre els nostres empleats i l'estalvi en costos aconseguit al poc temps confirmen l'encert de la nostra elecció.»
 • Anja Schaper, Global Travel Management, E.ON AG
  Schaper«La nostra gestió hotelera era confusa des de feia massa temps. E.ON es va decidir per la implantació de la plataforma de reserves d'hotelinfo i d'aquesta manera per fi vam aconseguir transparència. La càrrega de les tarifes contractades de 2011 d'E.ON ens ha convençut, tant en l'aspecte qualitatiu com en el temporal. Això ens garanteix un estalvi en les despeses des del començament de l'any i un augment permanent de l'acceptació de la plataforma de reserves entre els nostres viatgers.»
 • Gerd Niessner, economista, Adolf Würth GmbH & Co. KG
  Niessner«La possibilitat de cercar hotels als voltants de les nostres empreses, la identificació de les nostres tarifes negociades i el Millor Preu Garantit parlen per ells mateixos: a través d'hotel.info hem aconseguit, després de molt poc temps, un clar estalvi en els costos.»
 • Marion Bademann, Travel Management de Compuware GmbH
  Bademann«Els nombrosos i còmodes avantatges d'hotelinfo: un òptim disseny de les pàgines d'usuari, la clara presentació de les ofertes i un excel·lent servei, també telefònic.»
 • Heike Driess, Key Account Manager de Clarins GmbH
  Driess«La cerca radial i el mapa interactiu resulten molt còmodes: a part de la possibilitat de reservar un hotel prop de l'adreça de destinació desitjada, a hotelinfo també hi trobaràs una vista general sobre la ubicació i els voltants.»
 • Olaf Schellenberg, Supervisor Controlling, Ingram Micro Holding GmbH
  Schellenberg«Gràcies al seu fàcil ús i a la gran qualitat del servei, hotelinfo va tenir ràpidament una gran acceptació entre els nostres empleats. I combinat amb el principi «best buy» i molts altres avantatges, també ens beneficiem en l'aspecte financer pel considerable estalvi de temps i diners que obtenim!»
 • Vera Ljucovic, Executive Assistant, telegate MEDIA AG
  Ljucovic«Ens agrada especialment el seu senzill i pràctic procés de reserva. També les cancel·lacions es poden dur a terme fàcilment gràcies a la qualitat i rapidesa del servei. I el millor de tot: gràcies als importants descomptes estalviem molts diners en comparació amb una reserva directa!»
 • Piero Belsito, Corporate Travel Manager de Swisscom Immobilien AG
  Belsito«hotelinfo ofereix una aplicació per a empreses amb múltiples avantatges. Les dades aportades per les estadístiques del SIG ofereixen una varietat de dades d'anàlisis i control que permeten un clar augment de l'eficiència en la gestió dels viatges de negocis.»
 • Jacqueline Möller, IT2 Solutions AG
  Moeller«Confiem en hotelinfo com a eina de reserva d'hotels per als nostres assessors, que no depenen d'una ubicació, i que participen en projectes a les instal·lacións dels nostres clients. Estem satisfets d'utilitzar, amb hotelinfo, un instrument disponible online, amb l'ús del qual hem pogut aconseguir un clar estalvi en temps i costos.»

ICP-Licence: 沪ICP备10026152号