Logotip HOTEL DE GmbH  
 
 
  Pregled    |    Za poslovne potnike    |    Za vodjo potovanja  

Dobrodošli pri hotelinfo!
PuščicaImate vprašanja? Stopite v stik z nami!Prihranite stroške hotela za vaše podjetje!
Ni pomembno, ali kot uslužbenec ali lastnik vašega podjetja potujete veliko ali malo. Kajti vedno boste profitirali od sodelovanja s hotelinfo.
 • Izkoristite naše popuste za podjetja(Corporate Discount) in prihranite pri sodelujočih hotelih. Tako lahko s hotelinfoveliko prihranite.

 • Mednarodne brezplačne številke: Z veseljem vam pomagamo 24 ur na dan.

 • Brezplačno storniranje: Ali ne boste prispeli ob rezerviranem terminu? Stornirajte brez dodatnih stroškov.

 • Iskanje v okolici: Rezervirajte hotel v bližini vašega ciljnega naslova.

Glede na količino sob, ki jih želi vaše podjetje rezervirati, ste pravilno na

območju za vse poslovne potnike
Območje za organizatorja potovanja
  To so dejale naše stranke:

 • Dirk Gerdom, direktor podjetja Global Travel Management, SAP AG
  Gerdom"Enostavna uporaba, hiter potek rezervacije in podpora pri izvajanju naših potovalnih smernic v mednarodnem okvirju: nekateri med številnimi pomembnimi razlogi, da smo se odločili za hotel.de. Visoka sprejemljivost med našimi zaposlenimi in prihranki, ki smo jih lahko dosegli že po krajšem času, potrjujejo, da smo se pravilno odločili."
 • Anja Schaper, Global Travel Management, E.ON AG
  Schaper"Naše hotelsko poslovanje je bilo zelo dolgo podobno neprehodni džungli. Zato smo se pri podjetju E.ON odločili za uvedbo portala za rezervacije hotelinfo, da bi končno ustvarili transparentnost." Količina pogodb, ki jih je E.ON sklenil v letu 2011, nas je prepričala tako glede kvalitativnega kot tudi časovnega vidika. S tem je zagotovljeno, da že na začetku leta prihranimo stroške in nenehno povišujemo sprejemljivost portala za rezervacije pri naših potnikih."
 • Gerd Niessner, dipl. ekon., Adolf Würth GmbH & Co. KG
  Niessner"Možnost iskanja hotela v bližini lokacij naših podjetij, označevanje naših pogodbenih cen in načelo najboljše cene povedo vse: preko hotelinfo smo lahko v najkrajšem času znatno zmanjšali stroške."
 • Marion Bademann, Travel Management Compuware GmbH
  Bademann"Še posebej udobno pri hotelinfo: pregledna uporabniška površina, jasen prikaz ponudb in zelo dober servis, tudi po telefonu."
 • Heike Driess, vodja ključnih kupcev pri Clarins GmbH
  Driess"Ročno iskanje v okolici v povezavi z interaktivnim zemljevidom je zelo udobno: poleg možnosti rezervacije hotela v bližini želenega ciljnega naslova, hotelinfo omogoča tudi natančen pregled hotelove lege in okolice."
 • Olaf Schellenberg, nadzornik kontrolinga, Ingram Micro Holding GmbH
  Schellenberg"Zaradi enostavne uporabnosti in visoke kakovosti storitev so naši sodelavci hitro sprejeli hotelinfo. V kombinaciji z načelom najboljše cene in številnimi drugimi prednostmi tudi mi veliko profitiramo na posamezni ravni, ker prihranimo veliko časa in denarja!"
 • Vera Ljucovic, izvršilna asistentka, telegate MEDIA AG
  Ljucovic"Všeč nam je predvsem uporabniku prijazen in praktičen postopek rezervacije. Tudi stornacije so zahvaljujoč hitri in dobri storitvi enostavne. Najboljše pa je: zaradi visokih popustov v primerjavi z neposredno rezervacijo ogromno prihranimo!"
 • Piero Belsito, vodja poslovnih potovanj pri Swisscom Immobilien AG
  Belsito"hotelinfo nudi aplikacijo za podjetja s številnimi prednostmi. Tako MIS-statistika nudi obsežne možnosti za analize in kontrolo, ki omogočajo znatno povišanje učinkovitosti pri upravljanju poslovnih potovanj."
 • Jacqueline Möller, IT2 Solutions AG
  Moeller"Na hotelinfo se zanašamo kot na orodje za iskanje hotelov, neodvisno od lokacije, ki ga uporabljajo naši svetovalci, ki sodelujejo pri projektih naših strank na kraju samem. Veseli smo, da smo s hotelinfo našli spletno razpoložljivo orodje, s pomočjo katerega lahko prihranimo veliko časa in denarja."

ICP-Licence: 沪ICP备10026152号