HOTEL DE GmbH logotip  
 
 
  Pregled    |    Za poslovne putnike    |    Za turističke menadžere  

Dobrodošli na hotelinfo!
StrelicaImate pitanja? Kontaktirajte nas!Uštedite svom preduzeću troškove za hotele!
Nije važno da li ste zaposleni ili ste vlasnik preduzeća, da li mnogo ili malo putujete. Zato što ćete uvek profitirati od saradnje sa hotelinfo.
 • Iskoristite naše popuste za preduzeća (Corporate Discount) i uštedite kod priključenih hotela. U saradnji sa hotelinfopostižete značajne uštede troškova.

 • Međunarodni besplatni telefonski brojevi: Rado ćemo Vam pomoći 24 sata dnevno.

 • Besplatno otkazivanje: Ne možete da iskoristite noćenje u hotelu koje ste rezervisali? Otkažite ga bez dodatnih troškova.

 • Pretraživanje u okolini: Rezervišite hotel u blizini Vaše odredišne adrese.

U zavisnosti od obima rezervacija Vašeg preduzeća možete preći u

deo za poslovne putnike
deo za turističke menadžere
  Evo šta kažu naši korisnici:

 • Dirk Gerdom, šef u kompaniji Global Travel Management, SAP AG
  Gerdom"Jednostavno rukovanje, brz proces rezervacije i podrška naše politike putovanja u međunarodnim okvirima: to su samo neki od mnogih ključnih faktora koji su uticali na našu odluku da iskoristimo hotel.de ponudu. Visoka stopa prihvatanja među našim osobljem i potvrđeno smanjenje troškova već posle kraćeg perioda su znak da smo napravili dobar izbor."
 • Anja Schaper, Global Travel Management, E.ON AG
  Schaper"Naš hotelijerski posao je predugo bio "džungla na asfaltu". E.ON je odlučio da uvede hotelinfo platformu za rezervisanje kako bi konačno postigao transparentnost." Učitavanje E.ON ugovornih cena 2011 nas je uverilo u to ne samo sa kvalitativnog već i sa vremenskog aspekta. To nam garantuje da ćemo od samog početka godine štedeti i permanentno povećavati prihvatanje platforme za rezervisanje kod naših poslovnih putnika."
 • Gerd Niessner, dipl. ecc., Adolf Würth GmbH & Co. KG
  Niessner"Mogućnost pretraživanja hotela u blizini sedišta naše firme, označavanje naših ugovornih cena i princip najbolje kupovine govore za sebe: preko hotelinfo smo uspeli da za kratko vreme realizujemo značajne uštede troškova."
 • Marion Bademann, Travel Management Compuware GmbH
  Bademann"Na hotelinfo je naročito praktično sledeće: pregledna korisnička površina, jasne prezentacije ponuda i veoma dobra usluga, takođe i putem telefona."
 • Heike Driess, menadžer za ključne kupce u kompaniji Clarins GmbH
  Driess"Ručno pretraživanje okoline u kombinaciji sa interaktivnom mapom je veoma praktično: Osim mogućnosti da se rezerviše hotel na željenoj odredišnoj adresi, kod hotelinfo se dobija i precizan pregled njegove lokacije i okoline."
 • Olaf Schellenberg, supervizor kontrole, Ingram Micro Holding GmbH
  Schellenberg"Zbog jednostavnog rukovanja i visokog kvaliteta usluge, hotelinfo je veoma brzo prihvaćen od strane naših zaposlenih. U kombinaciji sa principom najbolje kupovine i brojnim drugim prednostima u dobitku smo i po pitanju finansija zato što postižemo značajne uštede vremena i novca!"
 • Vera Ljucovic, izvršni asistent, telegate MEDIA AG
  Ljucovic"Nama se naročito dopada korisnički orijentisan i praktičan proces rezervisanja. Otkazivanja se takođe mogu lako obaviti zahvaljujući brzini i kvalitetu usluge. A najbolje je: što kroz visoke rabate dodatno štedimo novac u odnosu na direktne rezervacije!"
 • Piero Belsito, šef službe za poslovna putovanja u kompaniji Swisscom Immobilien AG
  Belsito"hotelinfo nudi aplikaciju za preduzeća sa brojnim prednostima. MIS-Statistik je zato pripremila detaljne mogućnosti analize i kontrole koje omogućavaju značajno povećanje efikasnosti u upravljanju poslovnim putovanjima."
 • Jacqueline Möller, IT2 Solutions AG
  Moeller"Na hotelinfo se oslanjamo kao na alat za rezervaciju hotela na svim lokacijama kada su u pitanju naši konsultanti koji u okviru projekta pružaju savete našim klijentima na licu mesta. Zadovoljni smo što smo sa hotelinfo dobili priliku da koristimo ovu pristupačnu alatku kako bi uštedeli i vreme i novac."

ICP-Licence: 沪ICP备10026152号