HOTEL DE GmbH - Logo  
 
 
  Pregled    |    Za poslovne putnike    |    Za organizatore putovanja  

Dobrodošli kod hotelinfo!
StrelicaImate pitanja? Kontaktirajte nas!Uštedite hotelske troškove za Vaše poduzeće!
Nije važno putujete li više ili manje kao suradnik ili vlasnik svoga poduzeća. Jer ste suradnjom s hotelinfo uvijek na dobitku.
 • Iskoristite naše popuste za poduzeća (Corporate Discount) i uštedite u hotelima koji su uključeni u ovu ponudu. Na taj način s hotelinfoznatno smanjujete troškove.

 • Međunarodni Freecall brojevi: Rado Vam stojimo na raspolaganju, 24 sata na dan.

 • Besplatno poništavanje rezervacije: Ne možete izvršiti svoje rezervirano noćenje u hotelu? Poništite ga bez dodatnih troškova.

 • Pretraživanje okruženja: Rezervirajte hotel u blizini svoje odredišne adrese.

Ovisno o količini rezervacija Vašeg poduzeća, točno ste u

području za sve poslovne putnike
području za organizatora putovanja (Travel Manager)
  To kažu naši klijenti:

 • Dirk Gerdom, voditelj, Global Travel Management, SAP AG
  Gerdom"Jednostavan pristup, brzo provođenje rezervacije i potpora pri provedbi naših smjernica za putovanja u međunarodnim okvirima: neki su od mnogobrojnih ključnih faktora našeg odabira rezervacijskih usluga hotel.de. Zamjetna prihvaćenost među našim suradnicima uz uštedu troškova nakon vrlo kratkog vremena dodatno potvrđuju naš odabir."
 • Anja Schaper, Global Travel Management, E.ON AG
  Schaper"Naše hotelsko poslovanje predugo je podsjećalo na neprohodnu džunglu. E.ON se odlučio za uvođenje rezervacijske platforme hotelinfo s ciljem postizanja transparentnosti. Učitavanje E.ON-ovih ugovornih cijena za 2011. uvjerilo nas je u izuzetno kvalitetnu i brzu uslugu. Time je zajamčena ušteda troškova odmah na samom početku godine te sve izraženija prihvaćenost rezervacijske platforme kod naših gostiju."
 • Gerd Niessner, dipl. ekonomist, Adolf Würth GmbH & Co. KG
  Niessner"Mogućnost traženja hotela u blizini lokacija naših poduzeća, označavanje naših ugovornih cijena i Best-buy princip govore za sebe: Preko hotelinfo mogli smo već nakon kraćeg vremena realizirati znatne uštede troškova.
 • Marion Bademann, Travel Management Compuware GmbH
  Bademann"Izuzetna praktičnost usluge hotelinfo: pregledno korisničko sučelje, jasan prikaz ponuda uz izvrsnu uslugu, uključujući telefonske upite."
 • Heike Driess, glavni voditelj računovodstva, Clarins GmbH
  Driess"Ručno pretraživanje okolice uz interaktivnu kartu izuzetno je praktično rješenje: Uz mogućnost rezerviranja hotela u blizini željenog odredišta, hotelinfo omogućuje točan pregled njegova položaja i okolice."
 • Olaf Schellenberg, voditelj odjela kontrole, Ingram Micro Holding GmbH
  Schellenberg"Zahvaljujući jednostavnom pristupu i visokoj kvaliteti usluge, naši suradnici vrlo brzo prihvaćaju hotelinfo. Uz načelo Best-Buy i brojnim ostalim prednostima ostvarujemo rezultate i na financijskoj razini time što postižemo znatne uštede vremena i troškova!"
 • Vera Ljucovic, zamjenica direktora, telegate MEDIA AG
  Ljucovic"Posebno nam se sviđa jednostavan rezervacijski postupak koji je praktičan za svakog korisnika. Usluga otkazivanja rezervacije ne predstavlja nikakav problem jer se provodi brzo i kvalitetno. I ono najbolje: Zahvaljujući visokim popustima štedimo mnogo novca u odnosu na direktne rezervacije!"
 • Piero Belsito, voditelj, Geschäftsreisen Swisscom Immobilien AG
  Belsito"hotelinfo omogućuje aplikaciju za tvrtke uz brojne prednosti. Na taj način statistika MIS omogućuje vrhunsku analizu i kontrolu čime utječe na znatno povećanje učinkovitosti vođenja poslovanja."
 • Jacqueline Möller, IT2 Solutions AG
  Moeller"Oslanjamo se na hotelinfo kao hotelski rezervacijski alat neovisno o lokaciji. Time su naši savjetnici uključeni u projekte klijenata na licu mjesta. Zadovoljstvo nam je koristiti se uslugom hotelinfo kao instrumentom koji je dostupan online te smo njegovom uporabom mogli ostvariti znatne uštede vremena i financijskih troškova."

ICP-Licence: 沪ICP备10026152号