Bedriftskunder

Contact


Telephone 00800-11211200*

E-mail info@hotel.info

* Can be contacted from many countries free of charge - for more information please click here .
Helt enkelt rimeligere forretningsreiser

Forretningsreisende sparer penger med hotelinfo-firmarabattene

Uansett om du eller medarbeiderne dine reiser på forretningsreise et par ganger i året eller hver uke, drar bedriften din fordel av firmarabatten og den førsteklasses servicen vår helt fra første bestilling – uavhengig av firmaets størrelse. Tusenvis av selvstendig næringsdrivende, ansatte og store bedrifter sparer allerede penger – registrer deg helt enkelt hos hotelinfo og spar penger, du også!

Opptil 30 % spart, 100 % fornøyd


Hos mange bedrifter utgjør reisekostnadene i dag den nest største utgiftsposten. Med våre spesialvilkår og tjenester, som områdesøket, kan du sikre deg kostnadsfordeler ut over selve hotellbestillingen.

Kostnadsfri avbestilling
Service døgnet rundt
425 000 firmakunder

Uavhengig av reiseaktiviteten din drar du som forretningsreisende alltid fordel av tilbudet hos hotelinfo– og det allerede fra første bestilling.

hotelinfo tilbyr en eksklusiv plattform for bedrifter med stort reisevolum og strategisk Travel Management.Dette sier langtidskundene våre

Dirk Gerdom – Head of Global Travel Management, SAP AG

«Noen av de mange utslagsgivende grunnene til at vi valgte hotelinfo, er at tjenesten er enkel å bruke, og at den gir rask bestillingsavvikling og støtte ved implementering av internasjonale rammer i reiseretningslinjene våre. Medarbeiderne våre er fornøyde, og allerede etter kort tid hadde vi spart mye. Dette bekrefter at vi har valgt riktig.»

Anja Schaper – Global Travel Management, E.ON AG

«Hotelladministrasjonen vår hadde i lang tid vært som en ugjennomtrengelig jungel. E.ON bestemte seg for å innføre hotelinfo-bestillingsplattformen for å få bedre oversikt. Innlastingen av E.ON-kontraktprisene var overbevisende, med henblikk på både kvaliteten og tidsaspektet. Dette sikrer at vi allerede i begynnelsen av året sparer utgifter og øker aksepten for bestillingsplattformen hos våre reisende.»

Olaf Schellenberg – Supervisor Controlling, Ingram Micro Holding GmbH

«Den enkle betjeningen og den høye kvaliteten på tjenesten gjorde at hotelinfo raskt ble populær blant våre ansatte. Og kombinert med Best Buy-prinsippet og de mange andre fordelene blir økonomien i det også god, i og med at vi sparer både tid og penger!»

Spar 30 %, vær 100 % mobil


hotelinfo-appen er den sterke ledsageren din på forretningsreisen: Du kan når som helst hente frem bestillingsinformasjonen når du er på reise. Du kan endre bestillingen eller avbestille ved behov. Og du kan like enkelt bestille det perfekte hotellet for neste forretningsreise – naturligvis også med firmarabatt.
Stjernerangeringen er basert på en egen vurdering av hotellene, samt på erfaringer fra HOTEL INFO og våre kunder. Du finner mer informasjon under Vilkår og betingelser.