Bedrijfsklanten

Contact


Telefoon 00800-11211200*

E-mail info@hotel.de
* Is vanuit veel landen gratis bereikbaar - klik hier voor meer informatie.
Voor bedrijfsklanten

Als bedrijfsklant bespaart u tot 30%!

Beperk de hotelkosten voor uw onderneming

Het maakt niet uit of u als medewerker of eigenaar van uw bedrijf veel of weinig reist. Want van een samenwerking met hotel.de profiteert u altijd.

  • Maak gebruik van onze bedrijfskorting en bespaar bij de deelnemende hotels. Zo realiseert u met hotel.de aanzienlijke kostenbesparingen.

  • Internationale gratis nummers: wij helpen u graag 24 uur per dag.

  • Gratis annuleren: u kunt niet komen voor uw geboekte hotelovernachting? Annuleer zonder extra kosten.

  • Zoeken in de omgeving: boek een hotel in de omgeving van uw doeladres.

  • Afhankelijk van het boekingsvolume van uw bedrijf, bent u hier juist in het

    gedeelte voor zakenreizigers
    gedeelte voor travelmanagers

Dit zeggen onze klanten

Dirk Gerdom - hoofd Global Travel Management, SAP AG

"Gebruiksgemak, een snel boekingsproces en ondersteuning bij de omzetting van ons reisbeleid in een internationale context: een paar van de vele doorslaggevende redenen van onze keuze voor hotel.de. De hoge acceptatie onder onze medewerkers en de al na korte tijd bereikte kostenbesparingen dragen bij aan de overtuiging dat we de juiste keuze hebben gemaakt."

Anja Schaper - Global Travel Management, E.ON AG

"Ons hotelbedrijf leek te lang op een ondoordringbare jungle. E.ON heeft voor invoering van het hotel.de-boekingsplatform gekozen, omdat hiermee eindelijk de noodzakelijke transparantie wordt ingevoerd. Het laden van de E.ON-contracttarieven 2011 heeft ons zowel qua kwaliteit als qua tijd overtuigd. Dit garandeert dat wij meteen aan het begin van het jaar kosten besparen en permanent de acceptatie van het boekingsplatform bij onze gasten verhogen."

Gerd Niessner - econoom, Adolf Würth GmbH & Co. KG

"De mogelijkheid om hotels in de buurt van onze vestigingen te zoeken, de vaststelling van onze contracttarieven en het best-buy-principe spreken voor zich: via hotel.de konden wij al na korte tijd aanzienlijke kostenbesparingen realiseren."

Vera Ljucovic - Executive Assistant, telegate MEDIA AG

"Wij zijn zeer tevreden met het gebruiksvriendelijke en praktische boekingsproces. Ook annuleringen kunnen dankzij de snelle en goede service gemakkelijk worden uitgevoerd. En het beste: door de hoge kortingen besparen wij in vergelijking met een directe boeking ook nog eens veel geld!"

Olaf Schellenberg - Supervisor Controlling, Ingram Micro Holding GmbH

"Het gebruiksgemak en de hoge servicekwaliteit van hotel.de zorgden voor een hoge acceptatie door onze medewerkers. En gecombineerd met het best-buy-principe en talloze andere voordelen profiteren wij ook op financieel vlak, omdat wij aanzienlijke tijd- en kostenvoordelen bereiken!"

Heike Driess - Key Account Manager Clarins GmbH

"Het handmatig zoeken binnen een bepaalde straal in combinatie met de interactieve kaart is heel handig: je kunt niet alleen een hotel in de buurt van een bepaald adres zoeken, je krijgt op hotel.de ook een goed beeld van de ligging en omgeving van het hotel."

Piero Belsito - Hoofd Zakenreizen bij Swisscom Immobilien AG

"hotel.de is een bedrijfstoepassing met talloze voordelen. Zo stelt MIS-statistiek omvangrijke analyse- en controlemogelijkheden beschikbaar die een duidelijk efficiënter beheer van zakenreizen mogelijk maken."

Jacqueline Möller - IT2 Solutions AG

"Wij vertrouwen op hotel.de als niet-plaatsgebonden hotelboekingstool voor onze adviseurs die op locatie gedetacheerd zijn bij projecten van onze klanten. Wij zijn blij met hotel.de een online beschikbaar instrument te hebben waarvan het gebruik ons aanzienlijke tijd- en kostenbesparingen oplevert."

Marion Bademann - Travel Management Compuware GmbH

"Het fijne van hotel.de is de overzichtelijke interface, de duidelijke weergave van het aanbod en de zeer goede service, ook aan de telefoon."
Het aantal sterren is gebaseerd op informatie van de hotels zelf en op ervaringen van hotel.de en hotel.de-klanten. Raadpleeg voor meer informatie de Algemene voorwaarden.