Bedrijfsklanten

Contact


Telefoon 00800-11211200*

E-mail info@hotel.de
* Is vanuit veel landen gratis bereikbaar - klik hier voor meer informatie.
Voor bedrijfsklanten

Welkom bij hotel.de!

Zakenreizigers besparen met hotel.de

U reist zakelijk als medewerker van uw bedrijf en u wilt van de voordelen voor zakenreizigers profiteren?

Dan kiest u uit de volgende opties:De hotel.de-congrestool biedt u een geheel gratis en ongecompliceerde service.

Daarnaast vindt u er een grote keuze aan hotels in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en in veel andere landen. Informeer u over de voordelen en start direct uw vrijblijvende aanvraag.

Wij weten zeker dat u met hotel.de het geschikte hotel voor uw congres vindt.

Bedrijfskorting    Corporate Discount
Let in onze hotellijsten op dit logo en u kunt als zakenreiziger in de aangegeven hotels op aanzienlijke prijsvoordelen rekenen.¹

Functie boekingsvertegenwoordiger
hotel.de-gebruikers hebben de mogelijkheid elkaar wederzijds te vertegenwoordigen. Onder "Mijn profiel" kunt u aangeven of u alleen zelf of bijvoorbeeld ook uw collega’s boekingen onder uw registratie kunnen uitvoeren of ook omgekeerd.

Internationale gratis nummers
Met onze internationale gratis nummers alleen speciaal voor zakelijke klanten kunt u telefonisch deskundige hulp krijgen: 24 uur per dag, wereldwijd en gratis.


¹ De bedrijfskortingen mogen alleen door zakenreizigers worden geboekt. Bij misbruik heeft het hotel de vrijheid de reguliere prijzen voor de periode te berekenen. Beperkingen van de boekings- en annuleringsvoorwaarden ten opzichte van de overige prijzen zijn er niet.
Het aantal sterren is gebaseerd op informatie van de hotels zelf en op ervaringen van hotel.de en hotel.de-klanten. Raadpleeg voor meer informatie de Algemene voorwaarden.