HOTEL DE GmbH - Logo  
 
 
  Vista general    |    Disposició i disseny    |    Centre d'afiliats    |    Nou registre    |    Informació per a hotels    |    Preguntes freqüents  

Programa d'afiliats per a hotels
Estalvi per al vostre hotel
Us agradaria integrar a la vostra pàgina web un autèntic sistema de reserves on-line que s'ha provat amb milions de reserves, que garanteix sempre un estat tècnic actualitzat i que a més està disponible gratuïtament?

Si es així, integreu la pantalla de reserva myRES d'hotelinfo directament a la vostra pàgina web. Centenars d'hotels ja disposen d'aquesta solució de senzilla instal·lació gràcies a la seva participació al nostre programa per a afiliats.
L'oferta:
nosaltres us preparem la pantalla de reserva gratuïtament i sense publicitat. D'aquesta manera, aconseguireu un estalvi de temps considerable ja que no caldrà realitzar el manteniment de contingents. Els contingents i preus de myRES es traslladen automàticament a la vostra pàgina web. Pagaràs la teva tarifa de comissió per cada reserva d'hotel duta a terme a través de myRES com fins ara. Per cada reserva duta a terme a través de la vostra pàgina web us reemborsarem el 40 % de la nostra recaptació de comissions.


Alguns exemples:
Exemple 1: Hotel Avenida de Canarias
Exemple 2: Hotel Sultan

Com afiliats, rebreu el 40 % de la nostra recaptació de comissions si reserveu per a clients d'hotel, per a particulars o per als vostres empleats, un dels 210.000 hotels d'arreu del món de la base de dades de hotelinfo. Aquí trobareu una vista general de les diferents opcions de links, així com dels múltiples ajustaments del color.

Us recomanem especialment l'apartat de Preguntes freqüents. En aquest apartat es dóna resposta a les preguntes més freqüents sobre el nostre programa d'afiliats. Aquí trobareu l'acord bàsic per afiliats.


És així de fàcil:
Si us interessa o teniu alguna pregunta concreta, us podeu posar en contacte amb nosaltres per e-mail a affiliatehotelinfo. Si us plau, indiqueu el número d'hotel.
O poseu-vos en contacte amb nosaltres per telèfon al número +49-911-59832-0.

Us registrem sense compromís al nostre programa d'afiliats i us enviem l'enllaç corresponent per a la connexió de la vostra pàgina web per e-mail. Només cal que remeteu aquest enllaç al programador / administrador de la vostra web.

ICP-Licence: 沪ICP备10026152号