HOTEL DE GmbH - Logo  
 
 
  Privire de ansamblu    |    Layout & Design    |    Centru de parteneriat    |    Înregistrare nouă    |    Informaţii pentru hoteluri    |    FAQ  

Program de parteneriat pentru hoteluri
Economie de costuri pentru hotelul dumneavoastră
Doriţi să integraţi pe homepage a dumneavoastră un adevărat sistem de rezervare online, care s-a remarcat prin milioane de rezervări, care garantează întotdeauna cel mai nou nivel al tehnicii şi, în plus, vă stă la dispoziţie în mod gratuit?

Atunci procuraţi formularul de rezervare myRES a hotelinfo direct pe homepage a dumneavoastră. Sute de hoteluri s-au decis deja pentru această soluţie simplu de instalat despre participarea la programul nostru de parteneriat (=program de afiliaţi).
Oferta:
Formularul de rezervare vi se pregăteşte de către noi în mod gratuit şi fără publicitate. Astfel, dumneavoastră economisiţi mult timp, deoarece nu se mai aplică o îngrijire suplimentară a contingentelor. Contingentele şi preţurile myRES sunt preluate în mod automat pe pagina dumneavoastră web. Plătiţi ca și până acum pentru fiecare rezervare hotelieră intermediată prin myRES rata dumneavoastră de provizion. Pentru fiecare rezervare realizată prin intermediul paginii dumneavoastră web, vi se rambursează 40% din câştigurile noastre din comision.


Poate arăta astfel:
Exemplu 1: Hotel Parco Blu(la "Booking online")
Exemplu 2: Hotel Avenida de Canarias

Ca partener Affiliate, primiţi în plus 40% din câştigurile noastre din comisioane, dacă dumneavoastră faceţi rezervări prin intermediul hotelinfo pentru oaspeţii hotelieri care călătoresc în continuare, pentru dumneavoastră înşivă sau pentru angajaţii dumneavoastră la unul dintre cele 210.000 hoteluri din întreaga lume. O imagine de ansamblu asupra diferitelor posibilităţi de integrare, variante pentru legătură şi numeroasele adaptări de culoare se găsesc aici.

Am dori să vă facem îndrăgită în special rubrica FAQ. Aici răspundem la toate întrebările curente despre programul nostru de parteneriat. Contractul de parteneriat care stă la bază se găseşte aici.


Aşa este de simplu:
Dacă sunteţi interesat sau aveţi întrebări speciale suplimentare, puteţi să ne contactaţi cu plăcere pe e-mail la affiliatehotelinfo. Vă rugăm să menţionaţi în plus numărul hotelului dumneavoastră.
Sau contactaţi-ne telefonic la +49-911-59832-0.

Vă înregistrăm neobligatoriu pentru programul nostru de parteneriat şi vă trimitem linkul corespunzător pe e-mail pentru integrarea în homepage a dumneavoastră. Transmiteţi pur şi simplu mai departe acest link programatorului / webmasterului dumneavoastră.

ICP-Licence: 沪ICP备10026152号