Contact

HOTEL.INFO HI GmbH
Vestiging Neurenberg
Hugo-Junkers-Str. 15-17
D-90411 Nürnberg
Duitsland

Telefoon +49-911-59832-0

Fax +49-911-59832-11

E-mail info@hotel.info
Onderscheidingen

Onderscheidingen

Gegevensbeveiliging

Uw gegevens in veilige handen

De gegevens die u ons verstrekt worden met 128-bits SSL (Secure Socket Layer) versleuteld en overgedragen. SSL is een bewezen en wereldwijd gebruikt coderingssysteem waarmee uw gegevens voor verzending automatisch worden gecodeerd in uw browser. Een van de belangrijkste manieren om gegevens te beveiligen is gegevensbeveiliging. Hiermee zijn uw gegevens beschermd tegen verlies, manipulatie, beschadiging en fouten.

Meer over dit onderwerp

Veeltalig

Nooit misverstanden

Wij vinden het belangrijk dat u op elk vlak snel, grondig en ondubbelzinnig wordt geholpen. Om deze reden wordt ons servicecenter bemand door deskundige medewerkers die ook uw taal spreken.

Onze website is beschikbaar in 38 talen. Dit houdt in dat ook de beoordelingen door gasten die u op HOTEL.INFO vindt, minimaal in deze talen zijn vertaald. De beoordelingen zijn uitsluitend van klanten die daadwerkelijk in het vermelde hotel hebben gelogeerd. Per slot van rekening vertrouwt inmiddels 87% van alle reizigers op deze beoordelingen bij het zoeken naar een hotel. En terecht.
Het aantal sterren is gebaseerd op informatie van de hotels zelf en op ervaringen van HOTEL.INFO en HOTEL.INFO-klanten. Raadpleeg voor meer informatie de Algemene voorwaarden.